Vår historia
Dongnan Furniture grundades år 1999. Dongnan-produkterna är en kombination av importerade och porslinskomponenter för att säkerställa att vi förblir i framkant av teknik till ett konkurrenskraftigt pris.

Vår fabrik
Dongnan var specialiserat på att producera utemöbler som picknickbord och stolar, trädgårdsbord och stolar, barnbord och stolar och etc. Alla produkter tillverkas 100% i Dongnan, från marknadsundersökningar, idégenerering, designförfining, verktygsfaser till produktionen av slutprodukterna. Mer än 90% försäljning är från overseamarknaden, som Japan, Europa, USA, Mellanöstern, Sydafrika, Sydamerika, Indien och så vidare.
Dongnan fokuserar alltid på kvaliteten, och dess kvalitet är välkänd internationellt. Dongnan är engagerad i kontinuerlig produktion och kvalitetsförbättring för att möta kundernas krav på design, kvalitet och prissättning. Dongnan följer också stränga upphandlingsdirektiv för att säkerställa standarder inom arbetsförhållanden, säkerhet och hälsoskydd.

DN factory1(001).jpg

DN factory2(002).jpg


Vår produkt
Våra produkter omfattar följande:
1. Utanför bord och stolar
2.Folding bord och stolar
3.Kids bord och stolar
4.Picnic bord och stolar
5. Förvaringslåda
6. Parasolbas
7.Pallet

Produktansökan
De flesta av våra produkter kan användas både inomhus och utomhus. Om du går ut för camping eller picknick kan vårt bord och stolar vara det bästa valet. Lättvikt, lätt vikning och kan placeras i bagageutrymmet på bilen. Om du använder produkten hemma, är den perfekt för liten lägenhet för att spara utrymme.

Vårt certifikat
Vi känner alltid att alla framgångar hos vårt företag är direkt relaterade till kvaliteten på de produkter vi erbjuder. De uppfyller högsta kvalitetskraven enligt ISO9001: 2008 Standard, BSCI-riktlinjerna och vårt stränga kvalitetskontrollsystem.

ios9001-1(001).jpgios9001-2(001).jpg


Produktionsutrustning
Vi har tre huvudtekniker:
-plastisk injektion
-blåsning
-air injektion
Den totala maskinen är ca 80 st.
Dessutom har vi vårt eget QC-lab, och vi ska göra testningen innan vi lunchar produkterna till marknaden.

11(001).jpg

Produktionsmarknad
Vår huvudmarknad är overseamarknaden. Procentandelen av varje område handlar om:
Asien: 35%
Europa: 35%
Australien: 10%
Afrika: 10%
Andra: 10%

Varför välja oss
1) Bra kvalitet
2) Trevligt pris
3) Snabb leverans
4) Professionell försäljning
5) Perfekt service efter försäljning.
Vi kommer att vara ditt rätta val.