Vår historia

DN Möbler grundades år 1999. DN: s produkter är en kombination av importerade och porslinstillverkade komponenter för att säkerställa att vi förblir i framkant inom tekniken till ett konkurrenskraftigt pris.

Vår fabrik

DN specialiserade sig på att tillverka utomhusmöbler som picknickbord och stolar, trädgårdsbord och stolar, barnbord och stolar, etc. Alla produkter 100% tillverkade i DN, från marknadsundersökningar, idégenerering, designförfining, verktygssteg till produktionen av de slutliga produkterna. Mer än 90% försäljning sker från utomeuropeiska marknader, som Japan, Europa, USA, Mellanöstern, Sydafrika, Sydamerika, Indien och så vidare.

DN fokuserar alltid på kvaliteten, och dess kvalitet är välkänd internationellt. DN har åtagit sig att kontinuerlig produktion och kvalitetsförbättring för att möta kundernas krav på design, kvalitet och prissättning. DN följer också strikta upphandlingsdirektiv för att säkerställa standarder inom områdena arbetsvillkor, säkerhet och hälsoskydd.

Vår produkt

Våra produkter inkluderar följande:

1. Utomhusbord och stolar
2.Hållbord och stolar
3. Barnbord och stolar
4.Picnicbord och stolar
5.Lagringslåda
6.Parasolbas
7.Pallett

Produktapplikation

De flesta av våra produkter kan användas både inomhus och utomhus. Om du går ut på camping eller picknick kan våra bord och stolar vara det bästa valet. Lätt, lätt fällbar och kan placeras i bagageutrymmet. Om du använder produkten hemma är det perfekt för en liten lägenhet att spara utrymme.

Vårt certifikat

未命名_副本_副本

Vi känner alltid att all framgång för vårt företag är direkt relaterad till kvaliteten på de produkter vi erbjuder. De uppfyller de högsta kvalitetskraven enligt ISO9001: 2008-standarden, BSCI-riktlinjer och vårt stränga kvalitetskontrollsystem.

ISO 2020 中文.jpgISO- DN.jpg

11(001).jpg

Produktionsutrustning

Vi har tre huvudtekniker:

-plastisk injektion

-blom med gjutning

-air injektion

Den totala maskinen är cirka 80 st.

Dessutom har vi vårt eget QC-lab, och vi kommer att testa innan vi luncherar produkterna till marknaden.

Produktionsmarknad

Vår huvudmarknad är utomeuropeiska marknaden. Procentandelen för varje område är ungefär:
Asien: 35%
Europa: 35%
Australien: 10%
Afrika: 10%
Andra: 10%

Varför välja oss

Vi brinner för vårt arbete. Din framgång är vår framgång. Vi vill att ditt företag ska trivas och blomstra och vårt mål är att hjälpa dig att ta ditt företag till nästa nivå. Det är absolut nödvändigt att den övergripande designen konceptualiseras och presenteras på ett professionellt sätt för att bäst representera för dig.

Vårt primära syfte är att hjälpa dig att uppnå de mål du har satt för din organisation så att den kommer att fortsätta främja ditt uppdrag. När dina behov utvecklas kommer vi gärna att hjälpa dig att utvärdera dessa behov och erbjuda dig tjänsterna för att uppnå dessa mål också.

I över 19 år har vi varit nedsänkta inom design- och produktutvecklingsområdet. Under de senaste åren har vi skapat över 100 produkter och lär oss och växer ständigt våra färdigheter. Teknologi förändras. Det är vårt jobb, att hålla oss uppe på det. Vi vill dela vår talang och passion för vad vi gör med världen.