4 tips för att välja utemöbler Material

- Oct 07, 2017-

Här är ett par exempel: en lätt aluminium eller plast stol blir rost-resistenta och lätt att flytta runt om du planerar att dra den till framsidan för årliga stadsdelen block party eller stuva det i Boden oktober. Det kommer inte att ha heft och stabiliteten i en järn eller rostfri bit, men det kan vara stapelbar (eller hopfällbar) så du kan hänga den på en vägg i en ur vägen plats när du inte använder den.

  • Aluminium, plast och PVC--Dessa byggmaterial är rostfri, lätt, relativt billig och kräver mycket lite väder att behandla. Du kan också tvätta dem enkelt med lite tvål och vatten.

  • Stål och smide--Båda är kraftig och robust men rostar om inte weatherproofed eller målade med jämna mellanrum.

  • Rotting, konstrotting och naturligt gräs--Det är ganska fantastiskt hur väl naturmaterial som rotting titta och senast utomhus, speciellt när de behandlas med ett harts finish. De kan kräva ytterligare väderpåverkan varje par år, men.

  • Trä--Naturligt trä ser mycket attraktiva utomhus möbler. Det gör rejäla möbler som kan vara så bekväm som något du använda inomhus. Det kräver regelbunden behandling med konserveringsmedel och får också kräva UV-skydd. Välj väderbeständiga träslag som teak, redwood, cypresser och cederträd.