Camping är bäst

- Aug 22, 2018-

Camping är bäst! Camping ganska mycket involverar alltid mat. När mat är inblandat är räknareutrymme vanligtvis nödvändigt. Som du vet är det inte alltid tillgängligt i ett tält. (Det är inte heller inuti RVs) Tack och lov finns det en lösning. Få ett litet hopfällbart bord för att sätta på saker.

Det är så enkelt men ändå så briljant samtidigt. Som med alla saker i livet, är inte alla saker samma. Vissa små vikbord kommer att tjäna ditt syfte bättre än andra. Det är inte lätt att sikta genom "varför är" att ett bärbart bord kommer att tjäna ett ändamål bra.

Därför siktade vi igenom det goda och det dåliga av de vikande campingborden där ute för att underlätta för dig att få en utan att få den danganalysförlamningen.

Dessa lekbord är multifunktionella i design. De måste vara robusta nog att ha köksredskap och eventuellt tunga matvaror och skålar på dem utan att kollapsa. Några av dem är gjorda för att passa grillen ovanpå stationen.

De är inte gjorda att äta på, så överväga inte att försöka använda en som ett matbord, det kommer inte sluta bra för dig. Leta efter bärbara matbord som innehåller många olika "fack" för saker du behöver.

Vissa har vinglashållare, lyktahängare, redskapskrokar och mycket mer. Ett hängande torkställ under bordet är en praktisk funktion för att låta diskorna torka. Att ha en pappershanddukhållare är också extremt praktisk, särskilt i blåsiga områden.