Barn möbler säkerhets- och kvalitetsutbildning

- Mar 24, 2018-

När föräldrar köper barnmöbler, anser de bara att deras barn kan växa upp i en trygg och miljövänlig miljö. Det uppskattas att barnens möbler säkerhet inte förväntas odla kvalitetsutbildning för barn. Vad är förhållandet mellan två?

1. pussel möbler utvecklar barns personlighet och förbättrar barns estetiska förmåga

Babys möbler bogey välja tunga färger, deprimerande färger, men bör vara enkelt, livliga, naturliga, enkla, och sedan konfigurera vissa spelfunktioner och barnsliga möbler, i en sådan sund tillväxtmiljö, bra för barnet att bilda en optimistisk Uppåt, livliga och glada personlighet och modern estetik.


6.jpg

2. lagring funktion att odla baby goda vanor


Om varje objekt som vi ger till är barnet förberedd för sin ståndpunkt, det vill säga där väskan har påsen och där kläderna är... På så sätt barnet har ingen ursäkt att kasta saker. Därför, användningen av en uppsättning fullt fungerande barnmöbler är ett bra sätt att odla goda vanor av barnet och ingår också i utbildning av hög kvalitet.


6.jpg

3. säkerhet Detaljer bör uppmärksamma

Inköp av möbler, bör du plocka dessa hörn och handtag utan kanter och skarpa kanter; skrivbord hörn stol hörn bör prova att välja att göra en smidig trubbig vinkel, att förhindra tabellen skarpa och stol hörnet kördes runt jaga barnet hit på. Dessutom är barn nyfikna och aktiva. Möbler är sannolikt att bli föremål för barns lek. Det bultar och skruvar i möbelmoduler är skyldiga att vara ordentligt ledad för att hindra barn från att demontera sina händer.

4. höjd av möblerna är lämplig

Många föräldrar vill köpa ett hem leksak rack combo kit för barn att leka hemma. Det finns rutschkanor, basket ramar och gungor. När du köper sådana produkter, uppmärksamma om höjden av leksaken är lämpligt för barnlek och hindra barnet från att falla när du spelar. Dessutom, om hemmet har en hög möbler, såsom bokhylla garderob, etc., inte bör uppmärksamma fast på väggen eller marken, kan placeras i mitten av utrymmet, att förhindra oavsiktlig kollaps.