Barnens undervisning bord och stol köp

- Aug 14, 2018-

Utformningen av plast barn bord och stol bör inte bara ta hänsyn till barnets inre godtagande, men också se till att barnet inte skadas enligt den faktiska behov och säkerheten för barnen. Här kommer vi att förstå inköp av dagis undervisning bord och stolar:

1, dagis kan sägas vara den andra hem av barnen, så bordet och stolarna är bäst söt, färgen ska vara ljusa, men var uppmärksam på bordet och stolarna kan inte ha en stickande lukt, säkerhet och miljöskydd måste göras , kan inte vara för barn fysisk hälsa är skadliga.

2, dagis bord och stolar placerade, bör placeras enligt kraven i undervisning, inte för casual, att överväga de faktiska behoven, såsom ljus, ljud och så vidare. Till exempel när du utför Dans övningar, ska bordet och stolarna placeras runt väggen, så att utrymmet är mer rymlig och lätt att praxis. När gruppering spel, bord och stolar kan uppta ett hörn av rummet verksamhet och aktivitet bokhylla eller liten leksak skåp, etc. är avgränsade med blanksteg.

3, dagis bord och stol köp anteckningar:

1 dagis bord och stol material och utförande, vi måste försöka undvika valet av glas, stål och andra konstruktionsmaterial, det är mycket skadligt för barnet.


2 dagis bord och stolar, är det bäst att ha en reglerande funktion, för hög eller för låg kommer att påverka barnets utveckling. Valet av bord och stolar kan därför justeras i stor utsträckning.


3 färger och stilar i val, i allmänhet, trä färg, grå vit, bäst, maroon blå ljus gul eller grön är också tillgänglig, helst matt. Ljusa färger, särskilt tecknat, men ljusa färger och iögonfallande mönster kan göra barn glada och distraherad.


4, multi space vikning partitionslayout

Vissa förskolor, eftersom det finns inget fast sovrum utrymme, behöver de aktivitetsrum och sovrum, du kan sätta alla möbler i rummet verksamhet så långt som möjligt att göra en plats att öppna butiken. Mer att återspegla flexibiliteten evenemangsutrymme. För att möta barnens behov och den faktiska utformningen av boytan, låt barnen bli sanna mästare.