Dagligt underhåll och rengöring av plastmöbler

- May 25, 2018-

Vissa eleganta plastmöbler kan också göra ditt hem mer drömmande, färgglada. Plastmöbler har emellertid sina egna nackdelar och är benägna att åldras. Därför behöver vi lära oss följande underhållsmetoder för plastmöbler för att göra möblerna mer hållbara.


1, PVC-möbler är lätt att åldras, sprödhet, kan bara användas inomhus, gäller inte utomhus. Undvik direkt solljus och nära spisar och radiatorer. Om sprickbildning kan göras efter att järnet är varmt och mjukt kan det också limas med bananvatten och lim upplöst i PVC.


2, polypropen möbler ljus, olja, bra prestanda av kemiska lösningsmedel, men hårdheten är dålig, bör förhindra kollisioner och repor hårda objekt repor, om sprickbildning kan repareras med smältmetod, inget lim kan vara klibbig.


3, FRP möbler prestanda är utmärkt, lämplig för inomhus och utomhus applikationer. Det har ett långt liv och är robust och hållbart, men skadan är inte lätt att reparera. Den kan repareras med skruvar och packningar. Ska användas för att förhindra överbelastning och oavsiktlig sprickbildning och repor.


4, plast möbler kan tvättas med vanligt rengöringsmedel, var försiktig så att du inte rör det hårda objektet, borsta inte metallborste. Tvätta hårt, solskyddsmedel kan hålla plastmöbler ofta används under lång tid.


5, konstläder, syntetiskt läder, mjuka läder möbler, rädda för värme, rädd för solen, rädd för frysning, rädd för olja, kan inte placeras i badrummet, kök användning. Skall rengöra en ren mjuk trasa. Om smutsen är tung, torka den med en trasa fuktad i ett neutralt rengöringsmedel, torka av det med en fuktig trasa och torka sedan med en torr trasa. Täck möblerna med konstläder eller syntetiskt läder, till exempel en soffa eller ett lock på stolen. Kan förlänga livslängden.


6, plastfiner möbler inte utsätts för direkt solljus och att motstå lokalt tryck, värme, för att förhindra finer joint expansion, degumming. Också för att förhindra lokal slammning, skärning av sprickbildning. Underlaget för ytmöblerna är främst fiberboard, vilket är lätt att expandera och separeras av fukt. Särskild uppmärksamhet måste ägnas åt vattentätt och fuktsäker. Det är möjligt att applicera 1 till 2 lackar på substratet, det vill säga på motsatta sidan av faner. Om finéret befinner sig fritt från dess substrat, ska fogen rengöras först med bananvatten eller xylen och klistra sedan med lim för att återvinna. Efter det att limet torkats, stängs fogen med lack. Vit latex är inte vattenbeständig och bör inte användas för att klistra in plattor.

1.jpg http://www.dnoutdoor.com/plastic-table-and-chairs/plastic-tables/dn-heavy-duty-plastic-tables-for-sale-cheap.html