Fällbara picknickbord

- Aug 23, 2018-

Fällbara picknickbord är fortfarande ett av de bästa sätten att förnya det moderna livet till det vilda. Dessa bord är idealiska för att ställa in en utomhuscamping och njuta av en cool upplevelse utomhus med samma komfort som du får hemma. Att de är vikbara betyder att de lätt kan vikas och transporteras med lätthet. Att välja de bästa hopfällbara picknickborden är aldrig lätt med hundratals märken och mönster där ute. Vad du behöver ett lättvikbart, hopfällbart picknickbord med avancerade funktioner som kopphållare och bifogade inställningar.

DN Furniture grundades år 1999. DN-produkterna är en kombination av importerade och porslinskomponenter för att säkerställa att vi förblir i framkant av teknik till ett konkurrenskraftigt pris.

DN var specialiserat på att producera utemöbler som picknickbord och stolar, trädgårdsbord och stolar, barnbord och stolar och etc. Alla produkter tillverkas 100% i DN, från marknadsundersökningar, idégenerering, designförädling, verktygssteg till produktion av slutprodukterna. Mer än 90% försäljning är från overseamarknaden, som Japan, Europa, USA, Mellanöstern, Sydafrika, Sydamerika, Indien och så vidare.
DN fokuserar alltid på kvaliteten, och dess kvalitet är välkänd internationellt. DN är engagerad i kontinuerlig produktion och kvalitetsförbättring för att möta kundernas krav på design, kvalitet och prissättning. DN följer även stränga upphandlingsdirektiv för att säkerställa standarder inom arbetsförhållanden, säkerhet och hälsoskydd.