Hem barnens bord och stolar myndigheten Poäng tabell färskt bakad, barn slavar som snabbt samling

- Oct 09, 2017-

Det traditionella skrivbordet kan inte justeras, barnets tillväxttakt är mycket snabb, det är svårt att hitta och matcha höjden av bord och stolar, användning av olämpliga bord och stolar, lätt leda till myopi, ryggraden deformation, ryggvärk, påverkar barnets intresse och fysisk och psykisk hälsa.


Barn i marknaden av olika material och stolar, olika funktioner, många märken, Pris från ett par hundra dollar till tusentals dollar. Barnet är framtiden för familjen, hur man väljer ett barn med en bekväm, så att barn blir förälskad i studien av skrivbord och stol? Nyligen, en familj av barnens skrivbord och stolar bord borste borste vänner cirkel, hjälpte han barnens bord och stolar låg föräldrar att reda ut de olika funktioner och betydelsen av föräldrarna så länge som tabellen för att köpa skrivbord och stolar till Poäng , Enligt Poäng och pris, det vill säga kostnaden kan köpas.Följande Da Baoli nya barnens skrivbord och stol, till exempel om hur du använder detta verktyg formulär. Den totala tabellen över 100 poäng, lärande tabeller och lärande stolar matchas generellt total score, var har 50 poäng, tabellen i enlighet med vikten av funktionen olika provresultat, föräldrarna enligt jämförelsen mellan Poäng kan vara olika barnens bord och stolar.

Läs om de fem viktigaste punkterna i tabellen


1, skrivbordet lyft funktionSkrivbordet lyftande funktion är kärnverksamheten för lärande tabellen. Minimihöjden för det nya skrivbordet är 52cm är högsta höjd 84cm, 3-18 år gamla elever använda, men innebär också att så länge som inköp av Da Baoli skrivbord, du kan följa med barnen för att avsluta den student-eran.


Det finns två typer av lyftbord på marknaden, en är mekanisk, av en del av kortet våren att justera höjden på skrivbordet, nackdelen är en nod, kan endast fastställas i utformningen av en bra höjd. Ett annat mer avancerat är justeringen gas bar, det och centralort i justeringsmetoden är liknande, genom att trycka på handtaget, justera lufttrycket i baren trycket, öka eller minska höjden på skrivbordet. Fördelen med detta tillvägagångssätt är en andra hiss, enkel justering, du kan Hovra på valfri höjd.Det är viktigt att notera att kvaliteten på baren skrivbord, kvaliteten på baren varumärke trycket ovanför allmänna kommer att stämplas och ange vilka internationella certifiering, såsom BIMFA, LGA, SGS, TUV och så vidare.


2, lutningen på funktionen desktopFunktionen vippning av skrivbord är en annan viktig funktion av barnens lärande tabell. Da Baoli nya lärande tabell lutningsvinkel 0-45 °. I den horisontella vinkeln som är lämplig för studenter att skriva; i 20 ° vinkel, lämplig för att lära sig läsa böcker, för att förhindra en lång tid puckel; på 45 °, med eleverna stående, mer lämplig för studenter att måla skapandet.


Liknar funktionen lyftande av skrivbordet, tiltfunktionen av skrivbordet är huvudsakligen indelad i mekaniska och pneumatiska, fd för ett avsnitt av hissen, måste vara en del av ökningen, bara att stiga till högsta vinkeln att sätta tillbaka till nivån. och det senare för löftet, du kan godtyckligt öka eller minska lutningen på skrivbordet, och kan fastställas i valfri vinkel. Fördelen är mer uppenbart.


3, kvaliteten på styrelsens bord


Vikten av tableboard kvalitet är en självklarhet. Fast plattan bärförmåga är bra, eftersom utflyktsdisken kommer ofta sätta en dator och bokhyllor, så den gravitationella belastningen är mycket viktigt. Hand slå på skrivbordet, om frågan är skarp och lite tjock känsla av ljudet, skrivbordet är fast plattan att bygga.


Tabell styrelsen förutom solid uthärda starka, men också frisk och miljömässigt fri formaldehyd. De flesta av spånskiva är gjord av industriella lim, blir långsiktiga distribution av formaldehyd och formaldehyd ett allvarligt hot mot barnets hälsa. Så måste föräldrar titta på inspektionsrapporten av plattan.


Bästa val CARB miljönormer plattan, formaldehyd innehåll är lägre än dricksvatten.
Förutom försök att välja matt behandling av diffus reflektion av skrivbordet, skada inte barnets ögon; färg till solid är lämplig, särskilt den bästa vita, skrivbordsmönster är för fancy att avleda barnets uppmärksamhet. För att testa skrivbordet på plats slitage och antifouling, är kontrollera skrivbordet tålig och ren. High-End barnens tabell tabell vinkel kommer generellt använda arc design och inbyggda anti-kollision paketet kant, för att undvika barn bula skada, för att säkerställa att barn.


4, lärande funktionen table och förråd


Läs om utrymmet nedan tabellen vara tom, så att studenterna inte kommer att skada ben och fötter. Skrivbord med en vice tabell är bättre, tabellen kan placeras på ramen läsning, bokhyllor, lagring tube, skrivbordslampor och andra föremål, skrivbordet är omgiven av en ackumulatortank att förhindra brevpapper fall. Skrivbordet framför boken, i den tilt behandlingen, kan du förhindra böcker falla.
5, utformningen av tabell fötterna


Detaljer av sida se avsikter. Da Baoli nya barnens skrivbord, lyfta fram skrivbordet, kan flyttas genom baksidan av två rullarna. Medan de två frambenen är intima design av PP pad höjd kan justeras för ojämn mark utjämning.Lär dig de viktigaste funktion punkterna av stolen


1, stolliften / stol djup / tillbaka hissJu större tillämpningsområde justeringen tre desto bättre, ju större tillämpningsområde höjd och storlek för mer. Da Baoli tillväxt lärande stol kudde justerbar höjd 30-45cm, kudde djup justerbar 0-9 cm, ryggdyna höjd Justerbar 65-90cm, lämplig för höjd 110cm - 180cm eleverna använda.


2, tillbaka designLärande stol är bäst utrustade med elastisk ryggdyna, passar eleven tillbaka. Notera utformningen av baksidan av stolen, baksidan av bröstfickor, midja bula stöd, övergripande stöd för ryggen, dekompression och komfort.

22070618_316294452170298_8072489817079808000_n.jpg

3, kudde materialKvaliteten på dynan är mycket viktigt. Tyg att bära antifouling, lätt att byta, ventilerande miljöskydd.

21690602_1952388588361903_8484282176089620480_n.jpg

4, stol hjulet designI high-end barnens lärande stol generellt använda gravitationen självlåsande hjulet, så länge vikten av mer än 9 KG, stol hjul låses automatiskt.


De ovannämnda aspekterna i princip täcka barnen lär sig vissa praktiska funktioner av bord och stolar, i enlighet med dessa aspekter av ett lämpligt val, i kombination med priset att plocka barn att lära sig bord och stolar, kan du hitta ditt barns hälsa eskort, låt ditt barn älskar lära barnen för att lära sig bord och stolar.

21294707_1426493360791418_6903262705356898304_n.jpg22220909_472335116481480_7645895252716290048_n.jpg