Hur man ordnar ett kafé

- Oct 06, 2018-

Hur man ordnar ett kafé?

Första, övergripande designen av coffee shop

Coffee shop dekoration design ska vara kundorienterad. Även om utformningen av varje butik är olika beroende på butikens begränsningar, följs vissa grundläggande regler. Till exempel bör bilden av ett kafé återspegla den service, bekvämlighet och god mat på kaféet. Faktorerna som kafé design, service normer, renlighet, produktkvalitet och vänliga personal kan alla Visa bilden av kaféet till kunder. I design, bör kaféet integreras i den ursprungliga byggnaden utan att förstöra den ursprungliga designen av byggnaden. När du öppnar en ny butik, be du kan använda en digital kamera att ta bilder av butiken interiör och omgivande miljö, skicka bilderna till designstudion, formgivaren att hjälpa design, och gå sedan till konstruktion laget enligt design planen att ens Ure coffee shop och den ursprungliga miljön blandas.

Andra, fasad och tecken design

Utöver den grundläggande rollen kafé dekoration butiken, kan det styra människors uppmärksamhet och få folk intresserade av coffee shop. I utformningen av kaféer är utformningen av butiken dörren en viktig del. Ställ in store dörren i mitten, vänster eller höger om butiken, beroende på de särskilda omständigheterna såsom passagerare flödet och storleken på kaféet. I allmänhet, de flesta stora kaféer kan placera sina butiker i mitten och det är inte lämpligt att placera in- och utgångar av små kaféer i centrum. Eftersom butiken är liten, om butiken ligger i centrum, kommer att direkt påverka den areal som faktiskt används i butiken och den fria rörligheten för kunder. Inresa och utresa dörrarna till små kaféer är i allmänhet mer rimlig på vänster eller höger sida. Skylt textdesign fokuserar alltmer på kaféer och vissa konstnärliga, tredimensionella och reklam skyltar med slogan slagord och siffror har uppstått.

För det tredje utnyttja olika färger

För närvarande är efterfrågan på kaffe fortfarande mycket stor. Om du vill köra en coffee shop, är detaljerna som du behöver uppmärksamma under renoveringen fortfarande ganska många. Grundtonen är lila, och arrangemanget är underbara och ädla. I gult är arrangemanget mjuk. Med blå som keynote är arrangemanget oförutsägbara; med en mörk ton ser arrangemanget generös och snygg; med vitt som tonen ser arrangemanget livlös; med röda som grund är arrangemanget varm. Användning av färg är inte en enda, men omfattande.

För det fjärde, det är mycket viktigt att skapa en bra atmosfär i design och dekoration av coffee shops.

I själva verket, många människor kommer till kaféerna och de flesta av dem är inte snabb, men hellre hitta några bra vänner att komma och prata och utbyta. Naturligtvis, om en god kopp kaffe kan göras i butiken, skulle det vara bättre, så kafé design dekoration måste vara uppmärksam för att kunna skapa en bekväm, avslappnad, elegant, romantisk atmosfär, såsom vissa ändringar av väggen , eller ett par oljemålningar, eller en utsökt dekoration kan skapa en bra atmosfär. Det är därför mycket viktigt för kunden att fullt ut känna atmosfären i utsmyckningen av caféet.

5.jpg