Hur man väljer utemöbler?

- May 23, 2018-

Hur man väljer utemöbler?

Utomhus ser väldigt bekvämt ut och det finns inget trevligare än att ligga i solen. Att köpa utemöbler kan hjälpa dig att förändra och ditt utomhusutrymme blir en gästvänlig miljö, avkopplande, underhållande och rolig plats. Att välja rätt utemöbler beror på husets utomhusförhållanden, så ta hänsyn till följande fyra faktorer innan du köper.

vädret

På våren i södra Kina, i en fuktig miljö, vill du undvika att fylla ark som inte är lätta att rengöra eftersom de snabbt kan bli mögel. Om din trädgård är utsatt för en stark sommarbris, var noga med att välja ett fast stycke som inte blåses runt eller som enkelt kan säkras. Ett obehandlat utomhusparaply kan snabbt bli en skuggseffekt.

Sommaren är annorlunda överallt. Vissa platser är torr värme och vind; andra får överfuktighet och fortfarande luft. Ditt sommarklimat kan ha stor inverkan på den typ av utemöbler som passar bäst i ditt område.

andel

En liten soffbord skulle inte räcka för en halv tunnland, och en full däckstol och en uteplats skulle överväldiga den lilla gården. Innan du tar ut dina fötter, gör din shoppingresa din utomhusutrymme en bra idé. Ta med dig för att mäta, eventuellt några möbler, eftersom det är lätt att dimensionera och kommer att deformeras i ditt utrymme. Tänk på hur många platser och bord ditt hem har råd med. Om din gård är en badminton match eller träna fotboll, behöver du mycket utrymme. Om din gård är stor, överväga att konfigurera flera små områden för konversation snarare än att ta en enda utemöbler i ett stort utrymme.

vana

Om du gillar att vara runt och vandra runt i trädgården varje vecka kanske du vill tänka mer och investera mer för bra trädgårdsmöbler. Komforten i deras utomhusmottagningsområde är alltid redo att ta emot dem.

Lagring och underhåll

Semestern slutar och du har bättre plats för att hålla utemöblerna när regnet och kylan återvänder. Kontrollera ditt förvaringsutrymme, du kan också leta efter oortodoxa sätt att lagra eller bibehålla bord och stolar, ren träfällbar stol för en serie av korrosionsfuktbehandling!