Hur man väljer utemöbler?

- Sep 29, 2018-

Hur man väljer utemöbler?

Naturen ser mycket bekväma och det finns inget trevligare än att ligga i solen. Att köpa utemöbler kan hjälpa dig ändra och ditt uterum blir en gästfri miljö, avslappnande, underhållande och rolig plats. Att välja rätt utomhus möbler kommer att bero på utomhus villkoren i ditt hus, så överväga följande fyra faktorer innan du köper.

vädret

I fjädra för södra Kina, i en fuktig miljö, kommer du vill undvika fylla blad som inte är lätt att rengöra eftersom de snabbt kan bli möglat. Om din bakgård är utsatt för en stark sommarbris, se till att välja en solid bit som inte kommer att blåsas runt eller som enkelt kan säkras. En ohämmad utomhus paraply kan snabbt bli en nyans effekt.

Sommaren är annorlunda överallt. Vissa platser är torr värme och vind; andra få överflödig fuktighet och fortfarande luft. Din sommar klimat kan ha stor inverkan på vilken typ av utemöbler som passar bäst för ditt område.

andel

Ett litet soffbord skulle inte räcka för en halv ett tunnland gård, och en full solstol och en uteplats skulle överbelasta den liten innergården. Innan du tar dina fötter ut, gör shoppingturen din utomhus utrymme storlek en bra idé. Ta det med dig att mäta, potentiellt ett par bitar av möbler samt, eftersom det är lätt att storlek och kommer att deformeras i ditt utrymme. Tycker om hur många sittplatser och bord ditt hem har råd. Om din trädgård är en badminton matchar eller träna fotboll, du behöver en hel del utrymme. Om din trädgård är stor, bör du ställa in flera små områden för konversation i stället för att ta en enda utemöbler ligger i ett stort utrymme.

vana

Om du gillar att vara runt och vandra runt i trädgården varje vecka, kanske du vill tänka mer, och investera mer för bra utemöbler. Bekvämligheten av deras utomhus receptionen är alltid redo att ta emot dem.

Förvaring och underhåll

Semestern avslutas och du har bättre ett säkert ställe att hålla utemöbler när regn och kyla tillbaka. Kontrollera ditt lagringsutrymme, du kan också leta efter oortodoxa sätt att lagra eller bibehålla bord och stolar, rent trä hopfällbar stol för en serie av rostskydd fukt behandling!