Hur man väljer rätt barnleksak

- Jun 12, 2018-

Leksaker är barnens vänner och det är mycket viktigt att välja en leksak av god kvalitet. De grundläggande principerna för föräldrar att välja leksaker för barn måste vara i linje med egenskaperna hos barns fysiologiska och psykologiska utveckling, och leksaker är av intresse, säkerhet och hållbarhet samtidigt. Nästa kommer jag att förklara föräldrarna hur man väljer rätt leksak för barn.


1 Först och främst, om det finns ett nationellt produktsäkerhetscertifieringsmärke är 3C-certifiering, är det bättre att välja produkter från kända tillverkare. Leksaksförpackningen innefattar om det finns färg-, tungmetall- eller kemikaliefärgföroreningar och en annan blick på materialet inklusive fyllmedel, plastprodukter och plastfilm är inte förorenad för att förhindra barnskador

2 Observera om den sålda elektriska spänningsaggregatets strömförsörjning och strömbrytare är säkra, vare sig den är het eller brinner efter användning. Om det hittas kan barnet inte kontaktas igen och sedan kontakta återförsäljaren direkt.

3 Observera om leksaken har ljud och lätt förorening och skada, buller och olika ljusintensiteter kan enkelt orsaka allvarliga synliga och hörselskador på barnet. Samtidigt behövs elektroniska leksaker, speciellt elektroniska leksaker, såsom elektroniska pianon, att uppmärksamma timbre, ljudkvalitet, rytm, rytm och ton som de producerar. Till följd av hörselskador på barn

4 Kontrollera om det finns skräp på mekaniskt skadade leksaker, oavsett om kanterna är smidiga och släta, och om kanterna är skarpa. Observera också om leksakets skruvanslutning är fast. Oavsett om de olika enheterna är säkra, oavsett om repet är lätt att blåsa runt barnets kropp, om klyftan i leksaken sannolikt kommer att orsaka knäppning av barnets kropp, oavsett om de små delarna kan låta barnet svälja, saker i näsborrarna eller hörselgången etc.