Hur man spelar lyckligt hemma?

- Sep 29, 2018-

Hur man spelar lyckligt hemma?

För PARTY maten hemma, parti planering experter förespråkar sund och vegetarisk-baserad, enkel, såsom frukt buffé, vegetabiliska buffé är bra. Låt varje vän som deltar i festen ta med en bra maträtt som kan värmas upp i en mikrovågsugn, så att alla kan utbyta idéer om matlagning och göra ämnet enkelt och naturligt.

Alkohol

Vinet är ett måste för tusentals människor, och det är ett måste för många festliga fester. I VESTFESTEN, från rött vin, vitt vin till champagne, lämpat för de flesta festmatblandningar.

Faktum är att vi inte behöver oroa oss för "mat och vin" eftersom festmat har olika smaker och egenskaper. Snarare än att oroa sig för att använda "en maträtt med ett vin", är det bättre att använda självhjälpsmetoder för att dela upp antalet personer som deltar i festen med 2 eller 3, lika med den totala konsumtionen av vin. Till exempel kan en fest på 12 personer förbereda 4 till 6 flaskor rött vin, då kommer gästerna att välja sitt favoritvin.

Champagne: full av festlig atmosfär, det finns fler val. Och champagne kan användas med någon form av mat eller till och med en nätdrink.

Rött vin: Bordeaux Felipe Meilu distrikt vininlopp smörjd, mycket elegant; Frankrike djärva upp till vingårdens röda vin entré smidig, tillsammans med rött kött, kan vit fläskost vara; Frankrike Bordeaux Richmond vinröd rik frukt smak och krydda smak, Låg syra; St. Merien Immem Viner är lätta rubinröd, måttlig i koncentration, rik på kalendula och hagtorn. Entré kryddan har en anmärkningsvärd smak och balans. Den franska Nani Meichao-distriktet är rik på röda vinrika mineraler, gröna paprika och torkad tomatsmak. Bordeaux Saint Emilion-vinet har rika kryddor och fruktsmak och är lämpligt för rostbiff, vilt eller fjäderfä och till och med kryddsmak. Tung mat.

Champagne varmt urval

Det finns också en smak för andra likörer, och tiotals dollar kan också bytas ut för festlig atmosfär. Det allmänna "vilda" vita vinet, vita Sauvignon (ca 140 yuan) och Chardonnay (ca 220 yuan) är full av smak, kan serveras med sallad, skinka, sushi, stekt fisk, lax, vitsåsspaghetti och karry. När det gäller rött vin har Cabernet Sauvignon och Merlot i Bordeaux egna unika egenskaper. De är toppklassiga med rött kött, grillad kyckling, satay, ost, tomatsås och andra livsmedel samt nätdryck.

mat

Cookies: Det finns en mängd olika kakor på marknaden, inklusive choklad, nötter och jordgubbskakor. Det finns också speciella mjuka kakor som är väldigt lätta att köpa.

Choklad: Söt choklad är verkligen en mat som inte finns i PARTY. Om du gillar avancerade, kan du välja importerade märken som Feline and Dove.

Sallad: Fruktsallad eller skaldjur sallad. Köp räkor, bläckfisk och kammusslor från snabbköpet och laga dem. Sätt ättika, örter, salt, svartpeppar och olivolja. Det är en mycket utsökt skaldjur sallad.

Kakor: Kakorna som säljs i stormarknader eller kakor är mycket läckra. Kaketillverkningsmetoderna är mer komplicerade och DIY rekommenderas inte hemma. När det gäller andra livsmedel, som italienska snacks och kinesiska dim sum, är de inte listade här.

6.jpg