Hur du använder plast bättre

- Sep 29, 2018-

Hur du använder plast bättre

  1. Miljömässiga faktorer. Plast omsättning box att försöka använda i en sluten miljö, till exempel workshops, lagerbyggnader, stormarknader och så vidare, att undvika i öppen lagring, så långt som möjligt inte i solen, vinden blåser, regn, eftersom dessa typer av omständigheter, kommer att minska användningen av i plastlåda.

    2. mänskliga faktorer. I den faktiska användningen av processen att inte vårda plastlådor, förkortar nedskräpning, okontrollerad hösten eller våld, livet av plast omsättning box.

3. kvalitetsfaktorn. Om inköp av plast omsättning box kvalitet inte passerar, användning av liv förkortas, här är kvaliteten främst refererar till material och struktur av två aspekter, såsom om fallet är tillverkad av nya PP material, design struktur är rimligt , orimliga struktur design, inverkan på bärande, när det finns kvalitetsproblem, livslängd garanteras inte.

4. Använd metod. Felaktig användning av metoden kommer också att minska livet av plast omsättning rutan, till exempel, man kan bara sätta 10kg tung plast omsättning box, du måste sätta 30kg tunga saker, att två gånger inte kanske har några problem, lång innan kommer att förkorta livslängden , plast omsättning box och människor kan inte användas för långvarig överbelastning.