hållbar metod för utomhus aluminium bordhållningsmetod

- Jun 07, 2018-

Gjutna aluminiums utomhusbord och stolar används ofta i villor, samhällen och utomhuskaféer och andra fritidsanläggningar. Gjutna aluminiumbord och stolar på grund av materialval, produktion av sofistikerat och sofistikerat utseende, utseende av lyxiga och ädla faktorer, den relativt höga kostnaden, hur man behåller underhållet av gjutna aluminiumbord och stolar för att förlänga sitt liv?

Låt oss först förstå vilka egenskaper de gjutna aluminiumsborden och stolarna har:

1, lätt vikt. Huvudmaterialet i gjutna aluminiumbord och stolar är aluminium och aluminiumlegeringar. Tätheten av aluminium är relativt liten jämfört med stål och järn, så dess kvalitet är lätt.

2, god värmeledningsförmåga. Den termiska ledningsförmågan hos aluminium är bättre i de flesta metaller, med en smältpunkt av 2327 ° C, snabb värmeabsorption, snabb värmeavledning och bra brandmotstånd.

3, rost, korrosionsbeständighet. Gjutna aluminiumlegeringar har naturlig rost och korrosionsbeständighet på grund av aluminiumoxidskyddsskiktet på ytan. I allmänhet sprayar utomhusmøbelfabrider på gjuten aluminium och färg för att skydda dem mot korrosion.

4, gjuten aluminium har en bättre anti-ultraviolett strålningsförmåga.

Enligt egenskaperna hos ovanstående gjutna aluminiumbord och stolar är det inte svårt att sammanfatta metoderna för att bibehålla de gjutna aluminiumborden och stolarna:

1. Cast aluminium, som de flesta metallprodukter, är utsatt för brott när starka yttre krafter tas emot, så gjutna aluminiumsbord och stolar ska hanteras med försiktighet och undvika att stöta på tunga föremål.

2. Hemligheten med anti-rost och korrosion av gjutet aluminium ligger i aluminiumoxiden på ytan. Därför är det nödvändigt att undvika att skrapa så mycket som möjligt. Om det av misstag repas, måste det omedelbart repareras med rostfärg.

3, samma gjutna aluminiumbord och stolar med anti-korrosionsfördelar, men i den svaga syran och alkali, försök att göra stark syra och alkali bort från gjutna aluminiumbord och stolar.

4, dagliga rengöring gjutna aluminium bord och stolar bör använda rent vatten eller neutralt rengöringsmedel för att rengöra, rengör behovet av att använda rent vatten för att rengöra tvättmedlet.

5, gjutna aluminiumbord och stolar placerade utomhus för att välja att ligga platt på marken, medan de bästa med paraplyer, gör ett bra jobb med solskydd.

6, gjutna aluminiumbord och stolar utomhusbruk vartannat år, regniga områden i sex månader, den bästa anti-rostfärgborstning och underhåll.