Barnens bord och stolar Inköp

- Apr 03, 2018-

Barnens bord och stolar Inköp

1. Välj en kombination är bättre, det finns många fördelar med kombinationen av matsalar, först och främst, tillsammans med vuxna kan äta tillsammans vid bordet. Och kan användas separat. De separata borden och stolarna kan följa med barnen genom hela sin barndom och kan göra manuell arbete, lek och läxor. Om du väljer en enda matstolle kan barnet inte använda det större och placera det hemma. Även om det kan vikas, upptar det fortfarande en plats. Tossing och motvillig att bli smaklös, inte värt.


2: Välj massiv trä matsal stol, trä stol för att känna bra spelare, grön färg, det är bäst att plattan är också trä, och heminredning stil så långt möjligt konsekvent. Generellt luktar med näsan är inget irriterande andetag acceptabelt. Välj bricka för att välja avtagbar, sittplatshöjd och ryggstödsvinkel justerbar, så att barnet kan sträcka sig fritt i matsstolen. Ekonomiskt och varaktigt Köpa varumärken med välrenommerade och väl etablerade kundservice, förutom att vara mer försäkrade för konsumenterna, kan göra det möjligt för barn att uppnå en säker och hälsosam matkvalitet och ha en lång livslängd och är mer ekonomisk.


3: Välj den undre designen Solid: Barnstolarna med breda fötter är inte lätt att falla och lätt att rengöra. Mats stolar måste förses med säkra underhållsåtgärder, inklusive säkerhetsbälten och starka spännen över barnets lår och genom benen. Säkerhetsbältena ska kunna elastiseras, och varje gång konditioneringen ska vara tillräcklig. Det är bättre att ha hjul på botten och ha funktionen att bromsa. Det är bekvämt för föräldrarna att trycka matsalstolen på varje hörn av rummet och kan åtgärdas. Om du köper en stol som kan vikas, var noga med att bekräfta den lätta installationen av lås och förhindra att stolen faller av misstag.