Vetenskap för funktionell skrivbord

- Mar 31, 2018-

I dag, med kontinuerlig utveckling av vetenskap och teknik, är skrivbord inte längre statiska. Varje familj kommer att ge sina barn det bästa i sin förmåga. Nu finns det en funktionsdisk som är populär bland alla. Nu är Xiaobian här för att presentera funktionen på funktionskortet och vad du bör uppmärksamma under inköpsprocessen. Vänligen följ mig för att lära dig mer om funktionskortet.

1.

Funktionell skrivbord - Funktion Introduktion

Korrigering av sittställning: Genom att justera avståndshöjden sitter kroppen upprätt, förhindrar sittställning och skevning, böjer sig tillbaka och böjer tillbaka, håller kroppsutveckling och förhindrar böjning och hunching. Fäst en axelrem på stolen för att säkerställa sittställning. Samtidigt kan skrivbordet flyttas fram och tillbaka. Skydda syn: Justera avståndet och bokvinkeln, begränsa avläsningsavståndet, bibehålla en positiv synvinkel, förhindra kortdistansvision och få myopi-strålning orsakad av felaktig betraktningsvinkel. Bordet justeras automatiskt och utrustas med en standardavståndsregel för att säkerställa avståndet. Förebyggande av nacke och axelmattning: Bokhylla som sitter framför skrivbordet, kan du fixa boken i rätt vinkel med synfältet, läsa och skriva utan att läsa boken, kan effektivt förhindra kyphos, korrigering av ryggradskurva. kräver utformning av bokhyllajustering. Förhindra trötthet: Sätt en vanlig bokhylla för att göra avståndet och vinkeln mellan ögonen och boken mer rimlig. 1 Skrå skrivbräda gör skrivandet bekvämt och enkelt, handlederna är inte lätt att trötta, den vetenskapliga styrelsen designen, kontrollen av skrivningen är inte skev, rätt hållning, förebyggande trötthet; krävs för att göra upp och ner för att justera lutningen. Frigörande ben och fötter: Höjden på bordet och stolarna kan anpassas i båda riktningarna, inte begränsad av höjden, och ben och fötter kommer inte att begränsas efter att ha sittat länge.

2.

Funktionsdisk - Valfritt

Barnens skrivbord och stolar är som barnmöbler alla rika på trä, träbaserade paneler och plast. Dessa material har sina egna egenskaper, men de måste byggas på grundval av soliditet och praktiska egenskaper. Vid val av skrivbord och stol för barn måste de också välja ergonomiska principer. Stolpdelen av skrivbordsstolen måste kombineras med barnets höjd, ålder och storlek för att gynna deras hälsosamma tillväxt. Bordstolens linjer ska vara snygga och släta, rundade eller böjda med den bästa kanten, förutom smidig växling och känslig ytbehandling. Hårda och grova skrivbordsstolar med skarpa hörn och ytor måste hållas borta från barn.

1.JPG