Barns leksakslådor 5 sätt att dela lagringsleksakerna

- May 10, 2018-

Jag tror att varje barn har många leksaker, men föräldrarna fortsätter att plocka upp leksaker efter barnets skinkor varje dag. Jag tror att många föräldrar har denna irriterande scen. De har bara plockat upp leksaker och kommer att ge högar leksaker överallt. Alla som går och går i vägen är verkligen huvudvärk. Nu blir det ätit av barnet som mat. Så hur lagrar du leksaker?

1, ta bort leksaker som inte längre kan spelas

Vissa leksaker kan inte återanvändas eftersom de saknar en viss del eller är trasiga. Föräldrar kommer inte att tveka att klassificera dessa leksaker i soporna och kasta bort dem.

2, hitta en lämplig leksak mark

Hemma kan du planera en plats för barn att leka i, till exempel att placera leksaker spridda på olika ställen tillsammans, vilket kan förbättra användningen av leksak, så att vissa leksaker är nya och leksaker köps igen.

3, respektera barnens önskemål

Organiserande leksaker bör fortfarande respektera barnets åsikter. Var noga med att berätta ditt barn tydligt när du förlorar leksak. Försök att vinna barnets samtycke. Om barnet insisterar på att hålla kvar, kan det vara kvar.

4, de vanligaste leksakerna i en framträdande position

Vissa mödrar kommer att klassificera sina leksaker, men ibland, under en lång tid, kan de inte komma ihåg var leksakerna är. Varje älskling borde ha flera leksaker som han ofta spelar, så när mödrar får leksaker, håll din bebis favoritleksaker i en synlig position.

5, leksaker visa regler

Pojksleksaker är i princip leksaker som bilmodeller och vapen. De flesta tjejer är leksaker som dockor. När föräldrar visar leksaker ska de sätta sina barnleksaker på ett bra ställe för enkel åtkomst. Smutsiga leksaker placeras på det övre lagret, och barnet kommer inte att få det i vila. Det är också möjligt att fästa leksakslådan med en etikett och klassificera dem separat. http://www.dnoutdoor.com/kids-table-and-chairs/dn-multi-color-kids-bookshelf-with-4-shelf.html