Lagringsklassificering rack

- Apr 18, 2018-

Lagringsklassificering rack

Spänna av användning av rack är inte begränsad till ett brett utbud. Skuggorna av stora och små hyllor kan ses i ett hörn i ett rum hemma. Vad betyder mer är att racken inte bara har en bra lagring funktion, men också kan användas för att dekorera rummet. Det är också en fråga om arrogans.

Det är därför mycket viktigt att välja en lämplig för heminredning stil rack.

Kökshylla

Maträtt rack, Diskställ, frukt- och grönsakssektorn korg, knivhållare, ampel, skära styrelsen rack

Fördelar: Passar kranar högre eller över smala skåpet i table-läge, kan installeras, men även lämplig för installation över fönstret, nackdelen är att det finns inget vatten fack.

Trolley mobila rack

Lämplig för kök, sovrum, vardagsrum, balkong, etc., trelagers-fack lagring, med 360 graders fri rotation riktning remskiva.

Fördelar: gratis och flexibel lagring artefakter, små fotavtryck, var att driva var att gå, bara inte alltför bekväm. Men bör barnfamiljer uppmärksamma fixering och säkerhetsfrågor.

Punch-gratis kök lagring rack

Inget behov att borra hål i köket utan borrmaskin

Fördelar: Designprincipen är mycket enkel, upp och ner för att klara höjden kan installeras mellan 65-105cm. Facket kan tvättas direkt utan att ta bort hela racket.

Ett smalt långt järn rack placeras i badrum hörnet

Fördelar: smidesjärn hyllor är mer hållbara och utformningen av fyra våningar lagring är fantastisk. Sätta några handdukar på toppen, torra handdukar, andra ansiktsbehandling hud vård-och hårvård, tredje lager smink parfym, fjärde våningen kroppsvård, sätta en hårfön, locktång och andra små apparater i nedre lagret av korgen och göra rimlig användning av dessa utrymme, men också kan se flaskor och burkar, jag känner mig väldigt bekväm

Spik-fri dusch rack

Denna spik-fri rack har ett högt värde och är enkel att installera.

Fördelar: Viktbärande är helt OK och det finns ingen anledning att oroa om problemet med att lämna den flaska duschkräm.

6.jpg