Tre sorters förvaringskorg, att hjälpa dig lösa badrum toalett

- Oct 31, 2017-

Idag, dela vi med dig hur att rymma en ”köpcentrum” i tvättrummet tvätta området!

Utgångspunkten är att området torrt i ditt badrum är oberoende, och utrymmet är större.

Huvudpunkterna i receptionen [knackar blackboard]:

Till alla typer av förvaringsbox, hjälpa dig att sortera, inte alla alldeles i den.

Anpassa höjden på varje lager, för att garantera maximal användning av utrymme.

Funktionella områden är uppenbara, såsom ansikte, hår, mun och så vidare, så ”köpcentrum” kan vara mer målmedveten

Lagring infrastruktur verktyg

Lilla candy store korg: sätta tandborste, tandkräm, Byt ut borsthuvudet, lagra rengörande bubbla och så vidare. Eftersom jag köper en massa pengar hela tiden, och jag ansluter det hela här.

initpintu_副本_副本.jpg

Nachuan gratis gruppruta: sätta några små saker, ofta använd liten sax, kniv ögonbryn, läppbalsam, komprimerade ansiktsmask.

Lilla candy färgade förvaringskorg: centraliserad lagring av hög hudvårdsprodukter utan uppackning.

Nachuan fri grupp: fördelar rutan kan inte se klart vad som finns inuti, nackdelarna är inte klart vad som finns inuti. Så jag satte alla kosmetika, små paket, fyllda här, när du går ut för att resa för att hitta igen. Locket är också mer praktiskt, du kan platta sätta vissa mask, eye mask vad.

SANADA kylskåp förvaringsbox: fördelen med denna Förvaringslåda är att det kan skilja sig och förbättra bekvämligheten av lagringsklassificering.

小图.jpg

Ordnar de små salva, dagliga dermatit och eksem, aureomycin ögonsalva, munsår klistra, läppbalsam, mygga klistra, Bondi, vissa läkemedel salva, main och näsa, eftersom jag perenn allergisk rinit. Och ögat droppar, antiperspirant krämer, hår krämer. Ha ha ha, TK vill mycket skägg, så när du går till Japan för att köpa, effekten kan bara säga, om du inte är född, inte insisterar på Kazakstan.

SANADA kylskåp låda: fördelen med denna Förvaringslåda är att främre delen av rutan är låg, bekväm att ta saker inuti, sida och bakre änden är relativt hög, sätta en lite högre flaska inte kommer att falla.

Här är några av de dagliga vård produkter som tjejer använder. Varje dag med Stiftelsen-serien jag lägger i skåpet nedanför mellangärdet på dörren är inte bekväm, trots allt. Här är några av roliga i ordning att hamstra varor, prylar köpte. Det finns alla typer av parfym och ansiktsvård instrument Refa, etc...

小图.jpg

Gör det inte för hög, eftersom det inte är lätt att plocka upp de höga sakerna. Så är de alla runda burkar, platt. Bomull pinne, brytkniv (ingår också i kombinationsrutan frostat), alla typer av stora burkar av hudvårdsprodukter, baby, vi alla har. På grund av storlek, så det inte behöver att separera förvaringsbox, prydligt klädda.

Med alla typer av omvårdnad Kit har flickor mer än 3 smink väskor, som är mycket vanligt. Det finns en make-up, finns det en speciell resa, finns det en speciell sport och det kommer att fortsätta att vara ny till gå, eftersom företag älska till sända necessär, jag skulle vilja säga, nästa gång kan du skicka något annat? Jag kan verkligen inte sluta det!!

Den bästa sfären av lagring bör vara önskvärt. Men några av årets runda inte hur man använder, och tillfälligt kan inte kasta, kan endast Spara upp. Lägg den i en vacker korg. Det är vackert och snyggt.