Tips för plast möbler

- May 22, 2018-

Plastmöbler används ofta i många hem på grund av sitt lätta och vackra utseende, rörelsefrihet och ingen rädsla för vatten. Det är emellertid otvetydigt att underhåll och underhåll av plastmöbler ofta förbises av många människor, vilket gör sitt livslängd kortare och också orsakar avfall. Dela underhållspunkterna för plastmöbler idag.

Använd inomhus

Plastmöbler är utsatta för åldrande och spröd sprickbildning. Därför är det bäst att använda det inomhus och det ska inte användas utomhus. Undvik direkt solljus och håll dig borta från värmekällor som ugnar och värme. Om den bryts kan den limmas efter att järnet är varmt och mjukt, och det kan också limas med bananvatten och lim upplöst i PVC. Denna punkt är ofta förbisedd. Innan min familjs plaststolar ofta placerades på balkonger blekade de snart.

Undvik direkt solljus och lokal exponering för högt tryck

Plastfinérmöbler bör också undvika direkt solljus och lokalt tungt tryck, för att inte värma, för att förhindra finförbandets expansion, degumming. Finer möbler, substratet är mestadels fiberboard, det är lätt att fukt expansion, separation, särskild uppmärksamhet bör vara vattentätt och fukt, kan appliceras på baksidan av substratfaner 1-2 lack kan spela en mycket bra fukttät effekt . Om det konstateras att finéret avskalas från substratet, ska det rengöras med bananvatten eller xylen först och därefter limas med ett universellt lim för att återställa det. Efter det att limet är torrt kan det stängas med en lack vid fogens ledning.

Förhindra kollision

Plast möbler är mindre styva och bör förhindra kollisioner och skarpa hårda föremål från att klia. Vid rengöring använd vanlig tvättmedel för att tvätta, använd inte metallborstning. Den här punkten tror jag att de flesta vet

outdoor table.jpg http://www.dnoutdoor.com/plastic-table-and-chairs/plastic-tables/dn-heavy-duty-plastic-tables-for-sale-cheap.html