Vad är tips för att ordna små rum?

- May 16, 2018-

Vad är tips för att ordna små rum?

1. alla vet att möbler intar ställning av rummet. Så för att spara golvyta, kan vi välja att överlappa möblerna. Och sätta möbler som möjligt när du placerar väggen, samt de invändiga hörnen kan också användas. Möbler kan dessutom användas på fler sätt. Ett soffbord kan till exempel ersättas med ett skåp.


2. om det finns ett litet rum med en hög våningen, kan vi bygga ett loft på det eftersom loftet kan användas inte bara som ett sovrum men också som ett litet vardagsrum. Samtidigt, om det är ett lutande tak, det kan användas och den lägsta punkten av lutande tak kan också användas för att placera saker.


3. väggen ska inte målas med alltför många mönster, alltför många mönster gör människor har en visuell förvirring utrymme. Om du väljer att dekorera bakgrundsbilder med linjer eller diamant mönster, du kommer att öka det mänskliga visuella utrymmet och dessa enkla tapeter kommer att berika väggarna.


4. vardagsrummet är en viktig plats för vårt hus utrymme. Dekoration stil, möbler inredning och dekoration färg av vardagsrummet kan återspegla den utestående ägaren personlighet och smak. Om vardagsrummet är vackert inredda, det gör inte bara att människor känner sig bekväma, men också förbättra kvaliteten på hela utrymmet