Vad ska jag förbereda för familje camping

- Jun 11, 2018-

Vad ska jag förbereda för familje camping?

1, dricka problem

Vid korta korsningar, om du är känd att ha svårigheter att rehydrera, borde du ta tillräckligt med dricksvatten, cirka 2 liter per person per dag (om du inte behöver göra FB-måltider). Långvägen kan ta vatten från flodvattenfall, floder och dammar på vägen, men du måste observera föroreningen. Till exempel finns obemannade djur nära vattnet, djurkropparna, avföring och andra föroreningar. När det finns mycket sediment i vattnet, låt vattnet sedimentera i mer än 10 minuter. I regioner med stora gräshoppar ska öppna eller genomskinliga behållare användas för att rita vatten, så att om det finns någon leech i vattnet.

2. Problemet med att skjuta

Vid resa, bära mer än en typ av brandkälla, såsom: tändare (mer än en typ), tändstickor och eldkrukor. Det är bäst att bära campingugnar, tankar eller bränsletankar. När lägret brinner, är det nödvändigt att vara uppmärksam på om lägret är ett brandbekämpningsområde eller ej. Annars är det inte nödvändigt att bryta mot bestämmelserna förutom överlevnad. Innan du förbereder elden, förbered dig lite torrt fint eld (mindre än ätpinnarna), placera det på botten av kaminen som är staplad med stenar, och lägg sedan den grova veden på den. Ljusa det fina träet och blåsa det med din mun för att blåsa elden. . När det regnar eller när veden är relativt våt, kan torrt trä från mitten skäras och hakas och användas som en guide (den här gången behövs maskin eller andra verktyg).

2. Campingproblem

Leta efter säkra, skyddade, torra och plana områden. Vid den här tiden måste vi vara uppmärksamma på omgivningen, till exempel om det finns en sten som faller sten, hur vindriktningen finns, djurrasar, nässlar och så vidare. Försök att inte lägera på floden. Om inte det är bestämt att det är torrt årstid, kommer vattennivån inte att förändras. Lägren bör inte vara nära vattnet och det finns mer myggor.

3. Vilda djur

Förbered kyla olja, balsam, safflorolja och andra droger när du reser. Leggings kan effektivt hindra gräshoppor, ormar och andra varelser från att attackera benen. Giftiga ormar kan förberedas för ormmedicin.

4, näringstillskott

I den långsiktiga fältkorsningen är fysisk ansträngning tung, svettningen är överdriven, och kroppen är utsatt för saltförlust, elektrolytbalans och näringsbrister, vilket kan påverka fysisk styrka och hälsa allvarligt och ibland även farligt. Därför är det nödvändigt att kompensera.