Varför kan inte vi sluta producera plast produkter?

- Oct 17, 2017-

Vid denna tid, kombinationen av plast och jordbruk har kommit till en djup, djup nivå, lämnar plast, hela jordbruksproduktionen systemet kommer att kollapsa, följt av spridning av miljarder människor i svälten.

Plaster och andra polymermaterial används i jordbruket, minst spelade en stor roll i tre aspekter: första, ökad produktion, plastfilm till buckle, så att landet kan produceras under året för att äta. Den kan reglera miljön av grödornas tillväxt just och göra samma mängd mark producera mer mat. Två, expandera plantering för längesedan min bit mark, bara lite korn eller hög halt av erukasyra våldtäkt. Min gård 150 hektar mark, highland korn eller våldtäkt kan endast mata upp till 15 personer, äter mycket ruttna. Nu matar vi mer än 60 personer, en hund, en katt, ett gäng duva, en stor bit av ros, med vin, kött och frukt.

Tre, kraftigt minska föroreningen är nu världens 7 miljarder människor, ingen plast används ofta inom jordbruket, ekologiska miljön, länge hela jorden kollapsade. 1, mulching teknik minskar användningen av vattenresurser, minska användningen av herbicider och pesticider. 2, dropp bevattningsteknik minskar användning av vatten, minska användningen av gödselmedel. 3, det finns inga alternativa material. Tre poäng på första punkten, plast på grund av dess utmärkta prestanda, användning av jordbruks-, det finns inga alternativa material. Även transparenta material som kan användas i stora mängder, bara glas. Men å ena glaset är för tung, däremot, det är för dyrt och förorening av tillverkningsprocessen är inte liten, så det är omöjligt att ersätta plast. Numera är två typer av transparenta material används allmänt inom jordbruket, en är plastfilm, den andra är dator ombord, även kallad solljus styrelsen, varav alla är plast.


photobank (7).jpg

Utan att plantera, det är omöjligt att ha vattenbruk, grönsaker äts inte, inte för att äta kött. Att inte nämna kollapsen av hela transportbranschen. Även om det finns en plats i världen där du kan växa tillräckligt med mat, kan inte du skicka den till munnen. Du har inte ens elektricitet. De sladdar och gummin är plast. Den stora majoriteten av användarna vet naturligtvis att ägaren frågar, inte ”varför kan El genereras med kärlek”? ”. Problemet yttrar sig är oerfarna djup, naiv, jag kom till vetenskap.