köp och underhåll av träbord

- Jun 05, 2018-

1. bör hålla sig borta från värme, undvika direkt solljus, för varmt, för torrt kommer att göra trämöbler deformation, sprickor. Detta förhindrar att träet blir partiellt spräckt och deformerat.

2, bör uppmärksamma bordsytans rengöring, bör du alltid använda en mjuk bomullstuga för att försiktigt torka ytan damm, med intervaller, med en något våt bomull

3. Torka försiktigt damm på hörnet av matsstolen och torka det med en ren, torr och mjuk bomullstyg.

4, för mer smuts kan du först torka långsamt med varmt vatten och sedan rent vatten.

5. Matplatsen är lätt att kontakta med annan olja än de andra stolarna, så vanligtvis bör det läggas till att torka, för att undvika att olja ackumuleras.

6. Oljeunderhållet en gång var sjätte månad, även om det ser ut som en slät hud eller ett US-resistent styrplattform, kan det inte vara melonduk eller stålborstslipning, för att inte skada färgen, vilket resulterar i lackering.

7. Applicera högkvalitativt ljusvax på ytan och öka ljusstyrkan samtidigt som du behåller.

8. mer pläterad eller mönstrad matstol, ägna större uppmärksamhet åt rengöring och underhåll. Stolskyddet kan användas för att skydda matsstolen, som också kan vara bekvämare vid rengöring, vilket förlänger matstolens livslängd.

9. Att ta hand om att undvika skador på konstruktionsdesignen. Sväng inte stolen eller stödja stolen i två fötter. Felaktig användning kommer att förstöra den ursprungliga strukturen.

Massiva träbord måste vara uppmärksamma på att underhållet kan förlänga sitt liv.

http://www.dnoutdoor.com/outdoor-table-and-chairs/picnic-table-and-chairs/new-graphics-stand-up-paddle.html 6.jpg