Flaskmöbel Plast stapelbar skolstol med 57 cm sitshöjd

Flaskmöbel Plast stapelbar skolstol med 57 cm sitshöjd

Barn Plaststolar Stackable Play and Learn Furniture Färgglada Nya
chatta nu

Produktinformation

  • Färgstarka 4-bitars stolar - Består av röda, gula, blåa, gröna stolar, den här uppsättningen är attraktiv för dina barn och lättare för dem att leka eller lära. Varje stol har en formad sittplats med ventilerad rygg för en naturlig och bekväm ergonomisk position och släta avrundade kanter för säkerheten. En bit design med blekbeständig, solid giftfri PE-plast, denna stolssats kommer inte att spricka, chip eller skalla.

  • Stacking Design - Dessa tunga och stabila stolar har också en söt design som låter dig stapla en efter en tillsammans. Dina barn kan också göra det själv för att utbilda sin sort-out-förmåga. Den lätta designen gör det roligt för de små att hjälpa till att lyfta under rengöringstiden. Bekväm att lagra för platsbesparing eller transport!

  • Stor kapacitet - Med en kapacitet på 176 kg av varje stol är de starka benen vinklade för att minska tippning vilket gör den utomordentligt stabil och hållbar under en mycket lång period av användning. Dessa stolar kan användas för mellanmål, byggnad, hantverk och lärande. Perfekt för alla rum!

  • Ingen församling krävs.

  • Storlek: 14 "X13" X20 "(LxWxH), Sätthöjd från marken: 10", Sitsbredd: 10 ", Sätesbakhöjd: 10", Viktens kapacitet på varje stol:


Stolstorlek: 36x36x52 (H) cm

Stol NW: 1.75KGS


Stolstorlek: 36x36x52 (H) cm Stol NW: 1,75KGS .Stacking Studentstol .70 kg Statisk lastkapacitet. Ställer upp till 10 stolar Hög .Lättviktig design .Designad för att uppmuntra ordinarie sittvanor

Förfrågning