Ålders-lämpliga leksaker för barn

- Nov 28, 2017-

Mamma och barn Shopping för ålder Lämpliga leksaker

Zero Creatives / Getty Images

Vill du köpa nya leksaker för barnen? Det är viktigt att köpa ålderspassade leksaker för barn under hela deras livslängd. Barn lär sig nya färdigheter och visar olika intressen under olika utvecklingsstadier. Att hitta ett ålderspassat leksak innebär att hitta en leksak som är en bra match för deras ålder, intresse och de färdigheter de lär sig. Det är också viktigt för säkerheten när barn är unga, så de utsätts inte för leksaker som är för små och kan ge upphov till en kvävningsrisk. Här är ... MER


 • 01 av 07

  Lämpliga babyleksaker för nyfödda genom 6 månader

  Pixabay.com

  Babyleksaker på detta stadium stimulerar sinnena, särskilt sinnena i sikte, ljud och beröring. Bebisleksaker är färgglada, texturerade, lätta att hålla och gör ofta ljud. Rattles, bouncer säten, leksaker, tänder, mjuka leksaker och sömnleksaker är några av de bästa ålderspassade leksakerna för spädbarn.

 • 02 av 07

  Lämpliga babyleksaker för åldrarna 6-12 månader

  Pixabay.com

  En bebis i 6-12 månaders åldersintervall engagerar mer genom att skratta, babbla, sitta, rulla, krypa, dra sig till möbler och kanske mycket nära att ta sina första steg! Ålders lämpliga leksaker för spädbarn i denna ålder inkluderar orsak och effekt leksaker, som ofta är batteridriven leksaker som spelar musik eller gör roliga handlingar med ett tryck på en knapp. Bebisar i denna ålder börjar också dumpa och fylla lek och sätta stora leksaker in och ut ur behållare.

 • 03 av 07

  Leksaker för småbarn åldrar 1 till 3 år

  Pixabay.com

  Småbarn på detta stadium är fulla av energi, ivriga att utforska allt runt dem. De älskar alla slags fysiska aktiviteter som att dra, trycka, släpa, slå ner, tömma och fylla. Småbarn är nyfiken och tycker om att röra och undersöka allt de ser. Det är en underbar ålder att lära, utforska och upptäcka. Ålderspassade leksaker för småbarn är musikaliska leksaker, leksaker utomhus, riddräkt och enkla byggleksaker som byggstenar och pussel. Alla dessa leksaker ... MER

 • 04 av 07

  Ålders-lämpliga leksaker för förskolebarn i åldrarna 3 till 5 år

  Förskolebarn älskar leksaker som stimulerar fantasin och erbjuder en utmaning. Innovativ användning av teknik i leksaker har gett timmar roligt för denna åldersgrupp. Ålderspassade leksaker för förskolebarn inkluderar ett brett utbud av val som enkla brädspel, cyklar, konst och hantverksaktiviteter, byggleksaker , pedagogiska tabletter och låtsas spela uppsättningar som har sina favorit-tv-tecken.

 • 05 av 07

  De bästa leksakerna för barnens åldrar 5-8

  Barn i deras tidiga grundskola ålder år är väldigt nyfiken, vill utforska, uppfinna, skapa och erövra. Helgerna är magiska. Ålderspassade leksaker för barn i åldersskolan tillåter dem att använda sin fantasi, men många tycker fortfarande om dockor , superhjälteaktionsfigurer, tabletter och brädspel.

 • 06 av 07

  Tween Leksaker för åldrarna 9 till 12

  Barn växer upp så fort, gör det inte! Ålder lämpliga leksaker för barn 9 till 12 tillåter barn att visa sin personlighet. Barn älskar att spela snabba spel, lära sig spela musikinstrument, är effektiva på att använda tabletter, som att lyssna på musik och spela dumma partyspel . STEM-leksaker och spel som tillåter barn att använda komplicerade problemlösningsförmåga för att bygga robotar är också populära.

 • 07 av 07

  Leksaker för tonåringar åldrar 13 och över

  Tonåringar föredrar ofta elektroniska leksaker som mobiltelefoner, tabletter och videospel, men det finns många andra heta, nya leksaker som också tilltalar dem. Det är populärt för tonåringar att vilja åka elektriska skotrar, sjunga karaoke med sina vänner, flyga dronor , bygga LEGO-uppsättningar, samla filmmemorabilia, kodrobotar för att följa deras alla kommandon och delta i aktiva NERF-blaster-spel med sina vänner och familj.