DN-Attention Korrekt Stegstol Använd

- Nov 21, 2017-

Steg upp säkerheten

Vibrerande färger och dekorationer har visat sig stimulera unga barn och är utan tvekan en viktig aspekt av en uppföljande barnomsorgserfarenhet. Säkerhet vid inredning av daghem är emellertid ofta en eftertanke för den upptagna vårdgivaren. Varje barnomsorg, oavsett storlek, borde ha en dedikerad stegstol för vårdgivare att hänga dekorationer och nå olika saker.

Kravanalys

Varje år hanterar West Bend tusentals arbetstagare ersättning och ansvarsanspråk för våra kunder. År och år ut de vanligaste skadorna är relaterade till slipsar, resor och faller. image.png Faktum är att 66% av de 50 mest kostsamma arbetstagarnas ersättningskrav för barnomsorgstjänster sedan 2007 var resultatet av glid-, resa eller fallskador. Och två av de fem bästa var resultatet av att falla från ett bord eller en stol ! Mer än 400 000 dollar i kostsamma operationer och rehabiliteringar kunde ha undvikits om en kran på 20 kronor hade gjorts tillgänglig.

Vad ska man leta efter

Du kan vara överväldigad av de till synes obegränsade valen av stallstolar och stegar som finns i butikerna. Du kommer att upptäcka att stegen som är lämpligast för din anläggning beror på flera variabler. Hur mycket kostar den tyngsta personen som kan använda stegen? Hur lång är den kortaste personen som kan använda stegen? Vad är den största höjden någon kan försöka nå? Inkludera hela din personal vid köp av en ny stallstol och överväga allas åsikt. Se till att valfri avföring är OSHA och / eller ANSI-godkänd.

Lagring och användning

En stege eller stegstol ska förvaras säkert och utom räckhåll för barn, men det måste också vara i ett område som är tillgängligt och bekvämt för anställda. Du kanske har den trevligaste stallstolpen på planeten, men om din personal inte vet var den är och hur den fungerar, kommer de inte att använda den.

I ett försök att undvika katastrofer som den som beskrivs i historien ovan bör stegstegar aldrig användas i närheten av barn . Lofter och andra svårtillgängliga platser bör bara dekoreras innan barn kommer fram på morgonen eller efter att de lämnar på eftermiddagen. Detsamma gäller för någon annan uppgift som kräver en stege, t.ex. byte av en glödlampa eller återställning av klocka. Naptime är inte en lämplig tid att använda en stege.

Varje anställd som befinner sig på en stol eller ett bord borde omedelbart ifrågasättas. Förklara att deras handlingar inte bara äventyrar deras egen säkerhet och välbefinnande, utan även barnens omsorg, visa dem var de ska hitta den närmaste stallstödet och hur man använder den.