Barnvänligt bord för barn

- Apr 09, 2018-

Barnvänligt bord för barn

Barn bör vara mästare i miljön. Men i många förskolor finns det ett fenomen att materialet inte ses av små barn eller det finns många lärares arbeten, få barns verk, många dekorationer, mindre utbildning, mer självständighet, mindre anslutning och många resultat. Mindre, fler material, mindre lager, mer statiska, mindre dynamiska och andra problem. Många lärare skapar ofta nya utmaningar för miljön, oroar sig för att dekorera miljön, oroar sig för att små barn inte uppmärksammar eller ogillar och känner sig dåliga om att förändra och skapa en bra miljö ...

Liten klass belyser sant sammanhang

Tredimensionell väggmiljö - Vi försöker organiskt blanda väggdekorationer med marken, bord och stolar för att göra spelet mer levande. Till exempel, i Happy Caterpillar-temaprogrammet, kombinerar läraren väggmässiga spel med skruvar, klämmor etc., och marksporterspel, använder skrivbordet för att borra och klättra, använder stolarna för att balansera veden, använder däck för att träna hoppar och väljer sedan frukt. Återvänder till den mysiga stugan bildas en omfattande tredimensionell sportspelzon, som integrerar stora muskler, små muskelrörelser och kognitiva förmågor. Barnen har kul och de många pedagogiska målen tränger naturligt in.

Medelklass belyser operativ erfarenhet

Livsupplevelserna hos mellanskolbarn blir gradvis berikade, de gillar att ställa frågor och de tycker om att uppfatta saker genom operativ erfarenhet för att få intuitiv erfarenhet. För den konkreta bilden av medelklass barns tänkande läge beror kognition på interaktion och uppfattning med verkliga material, och utbildningsaktiviteter kan markera erfarenhet.

Runt problemet med utredningen, med stöd av lärare, kan barn aktivt samverka med en stor mängd aktivitetsmaterial.

Stor klass belyser samarbete och utredning

Barn i stora klasser vill samarbeta och är villiga att utforska. Lärare kan stödja barns gruppplanering, regional rekrytering, kontinuerlig observation och registrering kring problemnätet och uppnå aktiva, kontinuerliga och gemensamma undersökningsbeteenden för att tillfredsställa barnens nyfikenhet och förfrågningsbehov. Lärare kan markera kooperativ utbildningsutbildning. Till exempel i bladets tema skapade vi en prospekteringsmiljö för "hur man bevarar färska löv". Väggen är utforskningsrekord för små barn. Under hörnet är experimentfältet. Det unga barnet registrerar experimentella processer och experimentella resultat och släpper ut slutsatserna.

Lärarna bör uppmärksamma vägledning och samarbete i spelmiljön och försöka kombinera klassrums teman och barns intressen för att utveckla ett klassbaserat kooperativt spelrum. Kiki's studio gör till exempel Kiki till huvudrollen för spelrummet. Det lilla träbearbetningshuset är huvudpojkarnas spel; grenens kreativa rum lockar många kreativa och kreativa barn att stanna kvar; röret teman hall, barn Vi använder exploratory kreativa spel med hjälp av rör av olika längder, tjocklekar och hårda och mjuka rör för att känna kvaliteter och användningar av olika rör. 1.jpg