Utvecklingstendens av massivt träbordsstolar och massivt träbord och stolar

- Nov 07, 2017-

Matbordsstol är en sorts matredskap, som används allmänt. Höjden på 720mm-760mm-standarden, matbord och stolar till vårt dagliga liv och sociala aktiviteter med användning av sittande, lutande, måltider och andra funktioner. Vanligtvis monteras av ett antal nolldelar på ett visst gemensamt sätt. Wei Jia Sixie "Minshu" fem Huai Zi Wu Liu mandshurica tussah: "var möblerna, alla typer av trä bitar före yi." Synligt, sedan antiken har Kinas bordsstolar varit massivt trä som huvudskog, huvudsakligen massivt trämöbler

kanstolens föredragna massivt träbordstol
1, enligt olika designmetoder är indelade i: conjoined matbordsstol och delat matbord och stol.
2, enligt antalet måltider som utformats av varje bord kan i allmänhet uppdelas i två bord, bord och stolar, fyra bord och stolar, sex bord och stolar, åtta matbord och stolar, tio bord och stolar.
Bordstole föredragen massivt trä bordsstol, trägolv bordsstol utveckling trend
3, enligt olika material för matsalstol: stålstol (vanligtvis uppdelad i glasstål, rostfritt stål två), träbord och stolar (brukar ha ett massivt träbord och stolar, matbord och stolar, spår) marmorbord och stol, plast stol.
4, enligt utformningen av stolen kan delas in: vikning, kan inte vikas; avföring med ryggstöd, etc.

Trenden av massivt träbord och stol:
Massiva träbordstolar och stolar i stålstolar upptar mer än 80% av möbelmarknaden. Exporten av bord och stol är främst baserad på europeisk modig stil och allt massivt träbord och stol är mer populära och lättare att exportera. Bord och stolar på snabbmatsrestauranger är mycket populära hos konsumenterna hemma och utomlands. Den varierande utformningen av massivt träbord och stolsstil kommer att vara en bra utvecklingsriktning, men också trenden hos de flesta ägarna köper.