DN-hjälp Välj det perfekta picknickbordet för din bakgård

- Nov 23, 2017-

När blockpartier, kvällsdrinkar på uteplatsen och familjegrillar (grill) fyller din kalender, vet du att sommaren är i full gång. Så innan saker blir galen, nu är det den bästa tiden att förbereda ditt utomhusutrymme så att det kan bli bra till nytta de kommande månaderna. Uteservering är ett viktigt element som gör eller bryter ett bra utomhusunderhållande utrymme. Picknickbord är varaktiga, praktiska och rimliga för alla familjer som spenderar tid utomhus. Tänk på ett nytt picknickbord för att dra din bakgård tillsammans denna säsong. Innan du gör ett köp av picknickbord, överväga följande: Portabilitet: Hur ofta planerar du att äta utomhusmat? Skulle du föredra att ha ett bord som du kan lagra under vintern? Om du tror att ditt bord endast kommer att få enstaka användning, överväg att köpa ett hopfällbart picknickbord. Vi älskar det roliga, färgglada vikbara picknickbordet som finns här . Lättviktiga stålben och träbordsskiva ger en praktisk, kompakt och extremt bärbar lösning för uteservering. Bordet ser ut som ett högkvalitativt picknickbord, men när du är klar blir den vikad och placerad i en förvaringsskåp tills din nästa händelse! Välja rätt material : Det finns några olika material som används för att göra picknickbord. Beroende på användningsvolymen, varaktigheten av exponeringen för elementen och stilpreferensen varierar dina behov.

Metall : Stål eller aluminium picknickbord kräver mycket lite underhåll och har ett extremt långt liv. De är den mest hållbara typen av picknickbord, och kommer att stå upp till extrema temperaturer och intensiv solljus. Bordet som finns här har extremt hållbara stålben och en faux träplatta av plast. Vi rekommenderar ett bord som liknar detta om du letar efter ett hållbart alternativ med praktiskt taget inget underhåll.

Trä : Picknickbord av trä är det mest klassiska alternativet. Det finns oändliga alternativ för träbord: inklusive cederträ, tall, återvunnet trä och mycket mer. För en mängd olika alternativ, kolla in Amazons omfattande erbjudanden här . Återvunna trämöbler blir alltmer populära för både inomhus och utomhus. För ett elegant och prisvärt (och till och med anpassat) träbord, kolla Urban Mining Company .

DIY alternativ : Om du känner dig snygg kan du också bygga ditt eget DIY picknickbord. För tips och steg-för-steg-instruktioner, kolla in Popular Mechanics DIY " perfekt picknickbord " eller kontakta din lokala hantverkare för att hjälpa dig att montera ditt perfekta picknickbord. Oavsett vilket picknickbord du äntligen väljer, kommer du nu att känna dig bekväm värd familj och vänner för någon sommarutmaning! Mr. Handyman kan behålla ditt hem för att spara pengar. Ett samtal tar verkligen hand om allt på din att göra-lista. Alla Mr Handyman-franchisor är helt försäkrade med Allmän Ansvar och Arbetstagarkompensation. Vissa tjänster är föremål för statlig och lokal licensiering och kan inte vara tillgängliga på alla platser. Se till att hålla dig på alla dina hushållsreparationer, förbättringar och underhållsbehov och be om service i ditt område .

Glad thanksgiving