Foldbara tips om köp av böcker

- Dec 07, 2017-

1. Välj rätt storlek

Välja ett hopfällbart matbord Först och främst för att överväga lämplig storlek måste vi först mäta det reserverade utrymmet för matsalen, för att bestämma den maximala storleken på hur många, välj rätt storlek är mycket viktigt.

2. Välj rätt utseende

I allmänhet kommer småskaliga dekorationer inte att delas in i ett separat utrymme för måltiderna, och ofta kombineras med köket, vardagsrummet och andra ställen, och då är utseendet på bordet en integrerad del av den övergripande dekorationen, därför , ska utseendet på bordet försöka överensstämma med den övergripande stilen av dekoration Caixing, såsom den enkla stilen i dekorationen, du kan välja enkla linjer, linjerna klart plåtveckbord, vi försöker att inte välja ett tjockt hopbord, men lätta modellering Huvudsakligen.

3. Välj lämplig tabell

Fällbara bord är också uppdelat i många former av bordet, den gemensamma rundan, fyrkantig, oval, förutom en mer kreativ oregelbunden form. I allmänhet, liten lägenhet dekoration valfri kvadratisk skrivbord mer, om tre eller två hemma nog att använda, men om familjen är mer eller välj rundan är bättre.

4. Välj rätt material

Fällbord har mycket material, vanligt trä, glas, PVC, sten mm. I allmänhet är träbordet mer populärt, det ser inte bara ut som tunt och ljust naturligt utan också mer hälsosamt och miljövänligt, i linje med tema för hälsosam livsstil.

5. Välj rätt form

Fällning av matbordsprocesser påverkar människornas komfort, även då det är vackert vikbord, om dess styling inte är ergonomisk, kan den också ge dålig upplevelse, obekväma, i allmänhet den mest lämpliga skrivbordshöjden från marken för 70 ~ 75cm, skrivbord och stol yta avstånd 26 ~ 31cm, stationär bredd större än 75cm. För det här måste alla som köper vikningsbord försöka sitta och titta på aktiviteten för att se om det är bekvämt.


Dongnan Furniture grundades år 1999. Dongnan-produkterna är en kombination av importerade och porslinskomponenter för att säkerställa att vi förblir i framkant av teknik till ett konkurrenskraftigt pris.
Dongnan var specialiserat på att producera utemöbler som picknickbord och stolar, trädgårdsbord och stolar, barnbord och stolar och etc. Alla produkter tillverkas 100% i Dongnan, från marknadsundersökningar, idégenerering, designförfining, verktygsfaser till produktionen av slutprodukterna. Mer än 90% försäljning är från overseamarknaden, som Japan, Europa, USA, Mellanöstern, Sydafrika, Sydamerika, Indien och så vidare.