Högkvalitativt barnbord

- Apr 12, 2018-

Barnkvalitet av hög kvalitet

Hangzhou den 16 mars 2018 - År 315 fick Hangzhou Hutong Science & Technology Co, Ltd titeln "National Quality Leader in Learning Table Industry" som tilldelades av Kinas kvalitetsinspektionsförening 2018. Sedan dess introduktion , den har fokuserat på kvalitet och är en bra produkt som kan stå för konsumenternas test.

Kvalitet och service: Skydda barns ansvar för ansvar och uppdrag

Kvalitet återspeglar företagets omfattande styrka och speglar företagens och industrins kärnkonkurrens. Produktkvalitet är det grundläggande sociala ansvaret som företaget ska utföra. Servicekvalitet är en förlängning av produktkvaliteten. Att säkerställa produkt- och servicekvalitetens integritet är nyckeln till säkerhetsproduktion och konsumentförtroende, och det är också en viktig garanti för företagsutveckling.

High-end studie bord och stolar · Jag väljer sjuksköterskor

Under 2008 tog sjuksköterskor ledningen i lanseringen av de lättanvända, lutande och funktionella multifunktionshälsa studieborden och stolarna i Kina. Det ergonomiska designkonceptet var perfekt integrerat på studieborden och stolarna för att lösa problemet att barnens höjd ständigt förändrades medan deras höjder var konstanta. motsägelse. Under de senaste tio åren har produkterna kontinuerligt optimerats och nyskapats, och antalet patent som ansökt om godkännande har nått 69; mer tilldelas "Kina (barnens produkter) ledare varumärke", "Kina (lärande bord) innovativa varumärke", "kvaliteten på den nationella studiebordet industrin ledande företag," högteknologiska företag "och" 2017 Zhejiang-provinsen möbelindustrin kvalitet och standarduppmärksamhet utmärkelse fyrstjärnigt företag "och många andra heders titlar.

Skolbordsbranschen leder industrin i 10 år. Sjuksköterskorna täcker mer än 300 städer över hela landet och 1200 + butiker.

Idag öppnar sjuksköterskors hälsovetenskapliga bord och stolar mer än 1200 butiker i mer än 300 städer över hela landet, och det totala antalet butiker och lönsamhet leder industrin. I 2018 etablerade Tongtong alla skolåldrar med den ursprungliga avsikt och uppdrag att montera ett bord och en stol. Det syftar till att vara världens bästa studiebord och stol, följer internationella kvalitetsstandarder och implementerar stränga kvalitetskrav från utbudet. Affärsval, godkännande av råmaterial, produktionsprocesskontroll, serviceförsäljning och en komplett uppsättning kvalitetsstyrningssystem för att säkerställa produktkvalitet.

Kvalitetsledare, kvalitet barnomsorg

Bra kvalitet kastar ett bra varumärke. Den här gången vann sjuksköterskebarnet titeln "National Leader in the Quality of Learning Table Industry". Det är inte bara en ära av Shendian, utan också ett ansvar för barnomsorgstekniken för samhället. Det är också Kina Quality Inspection Association och den stora majoriteten av konsumenterna litar på och stödjer barnomsorgsteknik. Företaget kommer att fortsätta att öka produktforskningen och utvecklingen och innovationsinvesteringar, skapa säkrare, grönare och hälsosammare studiebord och -stolar, så att varje barn i skolåldern har en uppsättning friska studiebord och stolar, det är vår önskan, det är vår uppdrag.

6.jpg