DN-hur man väljer ett campingbord

- Nov 22, 2017-

En av de ofta förbisedda men absolut essentia l föremålen för camping är lägret bordet. Oavsett om du förbereder mat, spelar brädspel eller kort med barnen eller helt enkelt behöver en plats för att lagra objekt, kan lekbordet vara en livräddare.

Camptabord är inte dyra och de viks upp eller bryts ner så att de är mycket lätta att lagra. Faktum är att det finns några lägerbord som du kan till och med rema i ryggsäcken och ta med dig på vandringsleden. De är så lätta och bärbara. Men att välja rätt behöver ta en titt på alla alternativ och tillbehör där ute.

Välja ett bärbart campingbord

När det gäller att välja ett bärbart lägerbord måste du vara uppmärksam på tre saker:

  • Oavsett om du enkelt kan packa bordet från bilen till campingen, även om du måste vandra en kort sträcka för att komma dit.

Bärbart justerbart bord på gräset

  • Om ditt bord ska vara stabilt och stå upp till vinden och andra element.

  • Hur många personer du har på lägret och hur mycket utrymme du behöver.

Naturligtvis är det bara grunderna. Du behöver fortfarande titta på de faktiska egenskaperna hos bordet och se till att det är högkvalitativt och uppfyller dina behov.

Dessa tre faktorer är det viktigaste, men du bör också titta på bordets höjd, hur snabbt den sätter upp och rinner ner, materialet som det är gjord av och om bordet har användbara tillbehör, såsom slutna ställen för lagring under det skydda mat och andra föremål från djur.

Folding Camping Table

Fällbordet är det mest populära alternativet där ute och du hittar många olika modeller och varumärken att välja mellan. En av de första sakerna du vill titta på är hur lång bordet är och hur mycket yta det ger dig till jobbet.

Pott och glas på hopfällbart bord

Med fällbara tabeller specifikt vill du titta på två olika faktorer. Först, hur lätt är bordet att bryta ner och lägga sig? Om du måste använda all din styrka för att lägga bordet eller det är en modell som är utmanande att sätta upp, kanske du vill titta på något annat.

För det andra vill du vara säker på att den passar lätt i ditt fordon när den är hopfälld. Därför är bord som båda har vikta ben och vik i hälften populära på lägret. Om bordet har ett handtag som gör det lätt att bära, det är en bonus.

Rulla upp Campingbordet

Ett annat alternativ där ute är uppbyggnaden av campingbordet. Roll-up-bord är mycket föredragna av dem som har plats till en premie. Om du har ett sex fots hopbord på baksidan av en kompakt bil har du problem med att passa passagerare och andra redskap. För dessa människor är ett rullebord perfekt.

Rulla upp Campingbordet på Gräs

En rulla bord är en som benen viks under och bordet rullar faktiskt in i ett rör, vilket gör det väldigt enkelt att passa in i bilen och får mycket redskap på toppen av det. Rullbord är inte alltid lika robusta som vikbord, men de är bra för camping eftersom du kan lossa dem och sätta upp dem på några sekunder, sätta dem i en ryggsäck för att ta med dig på en vandring och är oftast mycket lättare än vikbord.

The Small Camp Table

En annan typ av bord som du kanske vill överväga är det lilla lägret bordet. Dessa är vanligtvis mycket bärbara , mycket ljusa och tenderar att ha små ytor. De kan dock vara användbara för lagringsutrymme, extra matberedningsområden eller helt enkelt för att hålla objekt inom räckhåll.

Man Sitter vid Litet Campingbord

Små bord är billiga och du kan passa flera av dem i ditt fordon. Många av dem har även nätfickor och sluten förvaring så att du kan lägga din mat och dina personliga saker borta. Det trevliga med dessa bord i förhållande till camping är att de passar i de flesta tält .

Lättviktsbordet

Slutligen finns det lätta campingbordet. Detta kan faktiskt gälla för några av de andra bordsyperna, men de viktigaste fördelarna med att hålla bordsljuset och mindre än ett eller två pund är att du enkelt kan bära den till din campingplats om du måste parkera långt borta och du kan ta det backpacking om du väljer att ställa in din campingplats just nu.

Holding Lightweight Camp Table

Lätta bord är ofta tunna så de kanske inte fungerar för allt, men de är extremt billiga och det är praktiskt att få några av dem runt.