Hur man väljer barnens bord och stolar

- Dec 05, 2017-

storlek

Välja barn skrivbord, att välja med barnets bild matchande skrivbord, bra urval av växande skrivbord, enligt barnets fysiska utveckling, ändra höjden på skrivbordet. Men de flesta av de växande skrivbord är oberoende skrivbord och mindre funktionell, mindre utrymme barnrum inte är förespråkat urval.

I linje med sittande ställning

Viktigt inköpsstället, skrivbord design måste passa ergonomi, lätt att vårda barn för att upprätthålla utestående sittande och eye övningar, bidrar till tillväxt och utveckling av barn. Barn skrivbord att passa ergonomiska principer, storleken av skrivbord och stol med barnets längd, ålder bör undvika kombinationen av kroppen egenskaper, så att utvecklingen av barn måste ha hjälp. I allmänhet, specifikation av skrivbordet: längd 1,1-1,2 meter, höjd 0,76 meter bred - 0,55-0,6 meter. Stol specifikation: Hög - 0,4-0,44 meter. Stationära skrivbord: djup av 0,45-0,7 m (0,6 m är bättre), höjden av 0,75 m. Aktiva skrivbord: 0,65-0,8 m djup, höjd 0,75-0,78 m.

personlighet

Urval av barnens skrivbord, barntyger måste vara co-design personlighet, färg, tänka på skalan, att förhindra köp tillbaka inte kan användas. Canon andra att köpa ditt skrivbord med din skatt, eftersom du inte kanske förstår barnens internationella, men inte vet sin favorit. I de flesta fall, pojke excentrisk blå, excentrisk rosa flickan, finns det fortfarande många färger att välja mellan, såsom enkel och ren elfenben, förena de naturliga olivgrönt och så vidare.

Material

Det material som används för att göra skrivbordet måste vara giftfria och ofarliga. Barnens skrivbord och andra möbler är desamma. Dess information är varierad och rik. Det finns trä, konstgjorda styrelsen och plast. Data kan sägas ha sina egna egenskaper, men vi måste garantera säkerheten och hälsan för data under förutsättningen för användning måste vara giftfri och luktfri, för här är där barn ofta touch, barnets hälsa framför allt annat.

Säkerhet

Barn är oftast ”äventyrare”, för dem att köpa möbler, säkerhet är den första sak att tänka på. Skrivbord och stol linjer bör vara hala cirkulation, cirkulär eller böjda kanten av godan, men också har en omkopplare för smidig och delikat utseende. Med akut vinklar och hårda ytor, bör grov skrivbord och stol vara långt borta från barn. Dessutom när Canon är att välja att tvinga Akira några gånger, kan inte vara strukturerad lös, känsla rangliga möbler.