Hur man väljer möbler för barns rum

- Nov 16, 2017-

Att välja möbler för barnens rum kan vara överväldigande på grund av de många alternativen som finns tillgängliga idag. Följ de förslag som skisseras här för att hjälpa dig att begränsa dina val.

Byte av tabeller

61161HPpN9L._SL1200_.jpg

Ett skötbord är ett måste för spädbarn och småbarn. Säkerhet är det främsta problemet: Välj ett skötbord som är robust konstruerat och har en säkerhetsrem, smidigt avrundade hörn och åtminstone en låg skyddsräcke för att förhindra att små wrigglers faller. (Även om du aldrig skulle lämna ett barn på ett växelbord utan uppsyn för ett ögonblick, har alla utom de yngsta spädbarnen ett förvirrande sätt att flytta plötsligt och balans är ett främmande koncept för dem.)

Välj en modell med en eller två nedre hyllor; Det kommer att bidra till enhetens stabilitet och ger bekvämt öppet förvaring för blöjor och barnkläder. Även efter att han eller hon är utbildad i toalett, kan det sista barnet i hushållet vara villigt att använda skötbordet som display / förvaring för fyllda djur och andra stora leksaker. Vissa familjer använder en byrå eller byrå som fylls med en vattentät kudde som bytebord, men lådorna är mindre bekväma än hyllor, och bristen på en skyddsräcke kan vara riskabel. Om du vill använda en vanlig byrå som byte av omklädningsrum, montera den med enkla stativskenor som finns tillgängliga på ditt lokala hemcenter eller maskinvaruhandel och se till att de är smidigt färdiga.

Toyland, Toyland

Ju större barn får, ju mindre deras leksaker blir. Speciellt block och hantverk pärlor verkar glida underfoot med irriterande regelbundenhet. För att hålla små leksaker utom räckhåll för förskolans syskon, stasha dem i klara plastskonlådor på högre hyllor. De lägger till rummets färgglada atmosfär och gör det enkelt för barn att hitta vad de vill ha. Om en massa små leksaker gäller en större uppsättning, till exempel en modelltåg eller ett dockhus, ger det lättillgängligt förvaring nära huvuddelen. Ju lättare du kan göra det för att sätta saker tillbaka där de tillhör, desto färre kampar får du (och de färre skarpa små Barbie-skor eller Legos du kliver på klockan 2 AM).

När barn börjar på grundskolan, uppskattar de möbler och system som hjälper dem att undvika att förlora läxor, sportutrustning och personliga skatter. Fram till dess, lära barn att stash "like with like" genom att tillhandahålla så många öppna eller klartäckta lådor, korgar och korgar som de har olika leksaker. (Det är möjligt att göra den här uppgiften till ett sorteringsspel, men du måste hålla hands-on längre än vad du vill ha för bästa resultat.) Oavsett om du är en Martha Stewart-in-stand eller väldigt avslappnad över rodnad, du vill genomdriva säkerhetsaspekterna av ordning. I åtminstone kan unga unga läras att hålla gångbanor ur leksaker så att ingen går och äldre barn kan lära sig att hålla sina små leksaker ur små syskoners räckvidd.

Kataloger och lagringsspecialbutiker erbjuder idag uppfinningsrika, snygga lösningar av alla slag, så gör en fälttur utifrån att handla för dem med ditt barn. Du får inte "köpa in" över natten, men han eller hon kommer att känna en del av processen, och det är en början.

Bord

När ditt barn är ute ur spjälsängen eller barnbarnet, kommer en nattduksbord av något slag att vara till nytta för att sätta ner ett plastvattenglas och en bäddtidshistoria. Avrundade hörn är att föredra, och en extra hylla eller låda är också användbar. Om du har en liten bokhylla med två hyllor, ett litet bröst eller till och med ett papperskåp med två lådor, kanske du vill fästa en rund eller oval topp av trä eller massivt ytmaterial. För små barn - och stora som älskar kuddekämpar - är nattduksbordet inte en plats för en bordslampa. Välj en väggmonterad lampa istället och håll nattduksbordet för oföränderliga skatter.

skrivbord

Dessa dagar är läxan en blandning av dator- och handskrivna projekt, en situation som sannolikt kommer att fortsätta under överskådlig framtid. Datorbänkar med rullgardinslådor finns i alla storlekar och stilar, så du har inga problem att anpassa dagens teknik till något utrymme och något dekorationsschema. Även om du föredrar att hålla barnens datorer i säker sikt i vardagsrummet eller hemmakontoret, vill du skaffa ett skrivbord av något slag i ditt barns rum.

Yngre barn kommer att vara nöjda med ett bord och en stol i rätt höjd, och även större barn föredrar ofta läxor på köks- eller familjerummet. Det finns dock inget som ett "riktigt" skrivbord för att signalera din allvarlighet om läxor, och ett skrivbord gör det också lättare för barn att hålla reda på pappersarbete och referensmaterial.


Hur man väljer möbler för barnrum
När det gäller studietid kan din ungdom uppskatta
det hypermoderna utseendet på metaller, månlaminat,
och några speciella detaljer som den genomskinliga grön
lådan drar visas på den här enheten. Återförsäljare: Gautier USA, Inc.


För en rymdbesparande skrivbord som är hemma i de mest traditionella inställningarna, är datorns armoires attraktiva och populära lösningar för sovrum eller familjerum. Övre hyllor visar referensböcker, och nedre lådor lagrar papper och datorkomponenter i stil. Leta efter bitar med trådhanteringshål i ryggen; Hål ringade med mjuka mässingsgrommets håller träet och sladdarna slitna.


För lågteknologiska lösningar, överväga ett klassiskt skrivbord tillgängligt i enkel Shaker-stil eller med 18-century-inspirerade cabriole (böjda) ben. En sekreterare skrivbord, en annan klassiker utan relation till det administrativa jobbet, har en smal profil, nedre lådor och en nedrullningsyta som snabbt kan störa snabba projekt. Lägg till en hutch på toppen, antingen med öppna hyllor eller skåpdörrar med glasdörr, för extra visning och förvaring.

Den enklaste skrivbordslösningen kan vara en robust, generöst storstickad bordplatta som är säkrad ovanpå ett par lådor med låga lådor. Extra filskåp i trä eller färgglad samtida metall kan också hjälpa din studentbutik pappersarbete i stil. För äldre barn, handla kontorsmöbelkällor samt konventionella möbelaffärer. Kontorspecialisthandlare erbjuder en mängd bitar som kommer att fungera lika hårt som din student och senast så länge du behöver dem.

Repetitiva stressskador kan få sin början i barndomen, så oavsett arrangemang du kommer på, försök inte göra med en bärbar dator på en arbetsyta på konventionell höjd i mer än en timme i taget. Förlängt datorarbete kräver en lägre arbetsyta, en ergonomisk handledsstöd och en kontorsstol med stödjande rygg och justerbar höjd. Oavsett om du har en bokmask eller en wiggly mask, blir det lättare för din student att koncentrera sig med möbler som gör betyget.

Sätt lite ljus på ämnet

Även ungdomar kan drabbas av otillräcklig belysning, så gör inte bara en takfäste. Använd det för att kasta omgivande allmän belysning runt rummet och komplettera med noggrant planerad arbetsbelysning nära sängen och skrivbordet. Om du tillåter elektroniska bildskärmar i sovrummet lyser positionen så att de inte lyser på skärmen och orsakar bländning och låt inte barnen titta på TV eller använda datorn i ett annars mörkt rum. Placera en skuggad 60-watt ljus längs samma plan som skärmen för att mildra hårda kontraster. Använd inte halogenlampor i barnrum. de är väldigt ljusa men också farligt heta.

välkommen till: http: //www.dnoutdoor.com/kids-table-and-chairs/kids-table-and-chair/dn-kids-study-table-and-chairs-set-folding.html