Hur man väljer barns rumsmöbler som du både kommer att älska

- Nov 15, 2017-

Möbler i ditt barns rum kan vara en utmaning. Antingen gillar du och de gör inte, eller de växer upp så snabbt att ingen av er njuter av det! Under de senaste åren har möbelproducenter lagt mer marknadsföring och produktionsansträngning i barnens rumsmöbler. Från barnmorgonmöbler till tonåringar kan deras möbler vara unika och vädja till dig båda. Här är tips för att hjälpa dig att välja möbler som kan vara roliga, dekorativa och inte bryta sig in i deras högskolans fond att köpa!

ENJOY YOUR LIVING.jpg  • Bestäm din budget för barnens möbler: Precis som alla möbler varierar barnrumsmöbler i pris från billiga till dyra. Sortimentet är brett spridet, men det är också kvaliteten och mångsidigheten. Bestäm hur mycket du är villig att spendera, och sedan faktor i mer eller mindre om du hittar möbler online för frakt och hantering. Högre priser möbler butiker kan kasta in frakt, men du betalar mer redan.

  • Få ditt barns åsikt: Om du inte dekorerar en plantskola, barn 3 år och upp kan berätta vad de tycker om och tycker inte om. Det betyder inte att du låter dem välja väggfärg, fönsterbehandlingar och golv! Det betyder att detta kommer att bli deras rum, och de kommer att trivas mer om de hade ett uttalande om hur det ser ut. För att underlätta samtal väljer du teman, färger och idéer i förväg och presenterar några alternativ. Välj sedan dina alternativ. Om du är fast vid var du ska börja, titta på möbelproducentens tidskrifter och online-resurser för inspiration.  • Mångsidighet för livslängd: Tanken bakom att köpa barnmöbler är något annorlunda än vuxna möbler, för det faktum att barn växer. Tillsammans med din budget måste du bestämma om du hellre ska betala ett högre belopp för möbler som kan ta ett barn från en spjälsäng till före årets ålder. Det andra alternativet är att köpa möbler i varje steg i ditt barns tillväxt. Det här alternativet kan vara bättre om du planerar att byta inredning, flytta hem osv ... och vill att möblerna ska ändras med den aktuella tiden.  • Var förberedd för förändring: Tänk på att barnen växer, tillsammans med mångsidigheten i möblerna, och det är verkligt att ha nya möbler. Speciellt för barn som växer längre snabbare, många tycker om att köpa dem en större storlek / vuxen storlek säng tidigare för att förhindra att vänta tills de är obekväm sovande. En annan faktor kan vara familjeändringar. En tillägg av en syskon till familjen eller en högskolestudent som återvänder hem kan vara livsförändringar att möblerna kan vara mångsidiga för att uthärda förändringar.

  • Gör det roligt: Barnrummen är ett rum i huset som det är ok att inte spela med "dekorativa" regler. Om ditt barn gillar ljusa färger, blanda dem till dekorativa sängkläder, mattor och matchande belysningsarmaturer. Om ditt barn älskar en färg som du inte är galen på - överväg att måla rummet i en neutral ton och lägg sedan ditt barns färg till en möbel eller deras sängkläder. Om du vill spara pengar, överväga online-annonser eller garageförsäljning för att måla eller fixa möbler. Det finns ingen gräns, så var kreativ!

81tLbD9TCVL._SL1500_.jpgMöblerna i ditt barns rum bör spegla deras personlighet av vem de är ... eller skulle vilja bli! Kom ihåg att din budget och familjelivslängd kommer att diktera hur mycket du spenderar och hur mycket livslängd du behöver från sina möbler. Vissa människor köper möbler för att gå ner i generationer, medan andra bara behöver biten i några år. Bestäm vad som är rätt för din familj och barnet som måste bo i rummet. De borde i sista hand vara lyckliga och älska att dra sig tillbaka till sitt rum, precis som du gör i din helgedom.

Nyhetsläsare hur har du valt möbler för ditt barns rum? Har ditt barn sagt i beslutet? Dela med oss.

Kontaktinfo: Frank@chinadongnan.com


Av RoniqueGibson   9 december 2010 i Möbler och Tillbehör