Hur man väljer utomhusbord

- Nov 08, 2017-


Uteplatsmöbler ger plats för konsumenterna att njuta av utomhus, samt underhålla gäster under behagligt väder. Uteplatsmöbler kommer i uppsättningar, såväl enskilda bitar som utomhusbord och stolar. Detta ger konsumenterna möjlighet att göra ett enkelt val av en uppsättning, eller blanda och matcha olika utemöbler. Det finns flera saker som en konsument bör tänka på för att bestämma vilken stil och konstruktion som helst 23.jpg material är rätt för deras behov.

Uteservering

Konsumenterna kan begränsa sitt utbud av utomhusbord från början genom att ta hänsyn till några viktiga faktorer. Varje faktor spelar en roll i vilken stil och material av utomhusbord en konsument väljer för sin speciella uteplats eller bakgård.

Klimat

Klimat spelar en roll i hur snabbt utemöbler utväxlas. Konsumenterna bör överväga hur mycket nederbörd, sol och vind som utomhusbordet upplever. Vidare bör konsumenterna också överväga huruvida utomhusbordet kommer att vara ute hela året eller om en konsument planerar att lagra den bort under mer volatila väderperioder.

Formalitet

Konsumenterna bör tänka på hur formella de tänker på sin trädgård eller uteplats. För mer formella funktioner ger ett stort bord som kommer som en del av en uteplatsuppsättning utrymme för flera personer att njuta av en sit-down-middag och drycker. Å andra sidan kan ett picknickbord eller en utomhusbar vara bättre lämpad för en avslappnad eller festinställning.

Tema

Konsumenterna bör också överväga hur utomhusbordet spelar in i temat för de andra utemöblerna, liksom hemmet. Utomhusbord omfattar olika teman som modern eller modern, rustik, toskansk eller viktoriansk för att nämna några. När man tittar på temat bör konsumenterna också tänka på om de vill ha utomhusbordet för att ge en neutral färgpall eller fungera som en ljus och fet accentbit.

Olika stilar av utomhusbord

Utomhusbord finns i flera olika stilar baserat på storlek och funktion. Te och bistro uteserveringar är vanligtvis små och runda, med plats för 1-2 personer. Kvadratiska bord ger utrymme för upp till fyra personer, medan ovala utomhusbord ger utrymme för upp till sex personer. Konsumenter som behöver plats för upp till 12 personer bör överväga en rektangel utomhusbord. Slutligen finns utomhusbord även i specialformar som picknickbord, som sitter mellan sex och åtta personer och barer.

Utomhusbord Byggmaterial

Tillverkare skapar utomhusbord från olika byggmaterial. Konsumenterna bör ägna särskild uppmärksamhet åt vikt, hållbarhet och mångsidighet när man väljer ett visst byggmaterial för sitt utomhusbord.

metaller

Utomhusbord av olika metaller är konsumentens mest robusta alternativ. Järn utomhusbord är den tyngsta, följt av stål, och sedan aluminium, vilket gör metall uteserveringar idealiska för konsumenter som upplever stora vindar. Både stål och järn är rostbeständiga på grund av en speciell tillverkarens beläggning, medan aluminium helt motstår korrosion även efter exponering för nederbörd. Smidesjärnstabeller finns ofta i toskanska eller viktorianska teman.

Trä

Trä utomhusbord ger konsumenterna ett neutralt utseende som enkelt kan färgas eller färgas en viss färg eller fläck. Eftersom mögel, mögel och rot är oro vid val av trä utomhusbord borde konsumenterna välja tabeller gjorda av cedar, jarrah, brasiliansk körsbär eller teak, vilket ger mest motstånd mot sådana problem.

Plast och PVC

Plast och polyvinylklorid (PVC) är den lättaste och överkomliga av de tillgängliga utomhusborden. Plast- och PVC-utomhusbordet motstår mögel och förblir generellt opåverkat av nederbörd, även under långa exponeringsperioder. Med detta sagt kan solens exponering förorsaka att färgen på plastutetabellerna bleknar över tiden. Plast- och PVC-möbler är också lätta att rengöra.

Hur man köper utomhusbord på DN

När du bestämmer vilken typ av utomhusbord du föredrar, ger DN snabb och enkel tillgång till en mängd olika produktalternativ som erbjuds av pålitliga säljare. Navigera helt enkelt till en sida på DN: s webbportal och skriv dina önskade villkor i sökrutan sökrutan. Du kan sedan begränsa dina val efter pris, skick och till och med säljarens plats. Med rätt information har du alla verktyg för att välja det perfekta utomhusbordet för din speciella utomhusinställning.