Hur man förbereder en bra picknick?

- Sep 24, 2017-

För att skapa en perfekt picknick upplevelse, förstås naturligtvis slutligen alla aspekter av förberedelserna:

Först av allt, se till att hitta en picknick plats, letar efter en bra hälften av de framgångsrika vännerna. Är du villig att sitta på sidan av vägsidan av det gröna bältet för att absorbera avgassidan för att acceptera den rituella picknickens uppmärksamhet, eller villig att ligga i bergen för att lyssna på ljudet av vattensprutande vatten? Föreställ dig den tidigare, jag slog ett tungt ledsen frossa. Skogen, gräset, havet är ett utmärkt ställe att hitta solen, det finns ett träd med träd och träd är fortfarande få platser omedelbart, även om du är för ovillig att flytta, lägre krav, är den omgivande parken också bra att välja. Dessutom, om folk tillåter, det finns en stor gräsmatta på campus är också ett bra ställe Oh. Så här är det en plats där gräset har ett slott är verkligen inte bra!

Utrustning och artiklar, utrustningen måste vara fullständig, förra helgen jag och vänner Le Diandi till den botaniska trädgården picknick, glömde att ta paraplyet inte förbereder tältet, tvungen att utvidgas till nacken av andras av andra tittar på andra i tältet coolt Men de torkade solen, och slutade inte tillbaka, i hemlighet låg på trädet under andras hängmatta fångades en ström (gråta). Men mer deprimerande är det som glömde öppnaren. Även om du vill prova en våldsam öppen flaska, eller på grund av gallblåsan och ge upp, bara till flaskans torra stirra. Så avgörande eller behöver lista en lista över utrustning, så jag gick till problem kollegor noggrant frågade sina picknick objekt, skrev en samling av varor plocka upp picky människor (bi) Hui (ge) listan:

Såsom picknickkorgar, picknickmattor, bestick och andra saker kan spela trick kan försöka välja fin utsökt, oavsett om det är vinden eller enkel vind, genom detaljerna hos dessa små vänner. Picknickkorgen är ett verktyg för att skapa en perfekt retro picknickatmosfär, och det är också väldigt bekvämt och praktiskt. Retro cykel kan naturligtvis också ha. Picknickmatta är bäst vattentätt, men för att få en naturlig känsla av avslappning kan du välja bomullspicknickmatt och sedan lägga till en vattentät under engångsplastikduken:

Ät och dricka picknick och grill är annorlunda, vi älskar att ta med ett större utbud av livsmedelsvarianter, men relativt lätta, de flesta av de kalla, som sallader, smörgåsar, sushi, ost, frukt och liknande, om du inte är kött av Huvudbarnet, med några bra skivor spansk skinka eller torrskursk korv, räcker för att träffa vänner. När vinden är ljus, ju mer naturliga desto mer människor slappnar av. Gör en äggostsallad är en bra idé, läckra och förföriska. Älska små västerländska vänner kan välja lagspinnar, ost och torkad korv:

Frukt och förberedd i förväg av små kakor, smörgåsar är ett enkelt val, den här gången att dricka varma drycker jag är rädd bara av isolering kopp eller termos. Det viktigaste ögonblicket för att ta bort koppen varmt te, med partnerna måste vara noga med din koll på:

Som en vinprofessor, hur kan inte rekommendera flera lämpliga för picknickvin Det är verkligen den mest lovande picknicken, men kommer att ta med vinglaset. Det bör noteras att vissa viner inte är särskilt lämpade för picknickmat och atmosfär, som Cabernet Sauvignon, Xila dessa tjocka och tjocka vin, kommer att undertrycka smaken av maten själv är för högtidlig och allvarlig, inte lätt att slappna av. , det mest lämpade för picknickvin är lättvin, eller något med lite sött mousserande vin, det är naturligtvis ett bra val. Ge några kastanjer: Riesling Riesling: Det kan vara det dyraste vita vinet, dess höga syrahalt kan vara aptitretare, välj en torr eller halvtorkad typ är bra. Sauvignon Blanc: Detta är ett klassiskt picknickvin, färsk och färsk, getost och det passar mycket. Pinot Noir: Pinot Noir, det är en stor måltid, ljus, som Pinot Noir, absolut med din mat i harmoni. Camry Gamay: Detta är en naturlig favorit picknick vin, måste vara en stor rekommendation, Gamay denna art är främst i franska Loire Valley (Loire) och Beaujolais (Beaujolais) producerande områden. Förutom att brygga Beaujolais Nouveau, som är bekant för alla, favoriseras det ofta av de som tror på det naturliga vinet, väljer ett bryggeri som byn Morgon eller Loire-dalen, fina och eleganta tanniner och aktiva röda fruktsurhet gör dig väldigt trevlig överraskad, en livlig anda. Som ett rött vin är Gamay med fisksushi och sashimi också helt stresslösa. Rosé: Det är förstahandsvalet för många personer picknick, det kombinerar egenskaperna för vitt vin och rött vin, hög syra, körsbär, jordgubbsmak, drick före första isen och mycket mat kan användas. Mer poäng är att den rosa billiga och snygga ah Producerad i Provence rosa ska vara den mest utsatta för picknickälskare välja den. Muscian sötpotatis cartato: Om du smakar sött, vill jag säga, tveka inte att ta en cartato d'Asti direkt, det är en mängd tropiska frukter, citrus, blommedoft och härliga bubblor, precis som sommaren installerad i samma kopp, hur motvillig att vägra. Mousserande: Mousserande vin har alltid haft fördelen: att öka firandet av atmosfären, men här är det självklart en fördel: har inte en flasköppnare det! Men kom ihåg att se fram emot is eller placera i isisäcken. Du kan välja vanligtvis billigare Cava eller Prosecco, champagne kurs inget problem.

Självklart finns det lite vin som också är mycket lämpligt, till exempel grå Pinot, men fatet Chardonnay etc. kan användas som ett picknickvin, här är inte listat en efter en. Om bältet är ett vitt vin eller rosa vin, är ispåsatsen viktig för första raden, för att inte tala om att mat också behöver försäkra sig i låg temperatur. Åh Minns, glöm inte att ta öppnaren, tro mig om du tar med vinet men glömde att ta med öppnaren, då vill du döda sin egen ... .. ah, om du älskar dessert, glöm inte att gå Förtrogen med butiken ett paket, i kombination med vissa drycker kan också vara används för utomhus eftermiddagste.

I själva verket är den perfekta picknicken inget annat än en bra plats, en grupp härliga människor som åtföljs av bekväma picknickmattor, god mat och dryck, om det bara är söta valpar bättre, den brittiska drottningspikniken som åtföljs av hunden, detta Picknick verkligen beroendeframkallande.

Vår och sommar är sommar och vinter blir kortare och kortare, och sedan strax efter sommarens rytm, den senaste våren är den milda temperaturen också lämplig, snabbt kallad en liten partner, som en drottning som en picknick går ut. Världen är så stor, vill inte se den?


Författare: NoTor

Länk: https: //www.zhihu.com/question/21297566/answer/46515500

Källa: Att veta

Upphovsrätten tillhör författaren. För företagsprenumeration, vänligen kontakta författaren, auktoriserad, icke-kommersiell reprint, ange källan.