HUR DU ANVÄNDER DN FOLD-IN-HALF COMPING TABLES

- Nov 30, 2017-

En av de mest innovativa produkterna som DN tillverkar är tabellen Fold-In-Half. Våra Fold-Half-tabeller finns i olika storlekar och former som sträcker sig från fyrkantiga och runda bord till 4 fot , 6 fot och till och med 8 fot bankettbord. Denna unika design möjliggör enkel transport, transport och lagring.

Men när det gäller denna innovativa design kan du få frågor om hur du kan fylla och vika ditt bord ordentligt. Om så är fallet, här är några tips och en instruktionsvideo som hjälper dig att använda ditt bord.

91gOkvNkMGL._SL1500_.jpg DN fold-in-half bord har två vikningsmekanismer - ett låsklämma och ett automatiskt låsningssystem. För att öppna en livstids inklädnad med ett låsklämma, lokalisera den gjutna handplatsen där ändarna på bordet är och dra ut bordet. På grund av den slitstarka designen för att hålla bordet ordentligt stängd, kan det kräva extra tryck att öppna. Hitta det röda flikklämman i mitten av bordet och tryck det på den angivna låspositionen. Ställ in varje ben tills de är raka och se till att stålringarna glider på plats innan du ställer upp bordet upprätt.

För att vika bordet när det inte används, sätt bordet på sidan och skjut stålringarna bort från benet gångjärn. Vik i ett ben i taget. Om benet inte viks med ett enkelt tryck, lägg lite tryck på gångjärnet med din hand och det kommer lätt att vikas. Lås upp klippet genom att trycka på den angivna upplåsningspositionen och stäng bordet och se till att det är ordentligt säkert. Du kan nu bära den till förvaring med de lätta bärahandtagen på sidan.

Självlåsningsbordet kan vara svårt eftersom du kommer känna att du behöver ett extra steg för att försäkra dig om att bordet är låst i läge, men det stora med den här mekanismen är att den automatiskt låses under en vanlig uppställningsprocess. Så att öppna ett livslångt självlåsande inklädningsbord, vila bordet på sidan med handtagen uppåt och utfällas. När båda benen öppnas, låser den unika fasta positionen på mittstången automatiskt stiftet och håller bordet öppet. Fäll ut den andra uppsättningen ben och sätt bordet upprätt. När det är dags att kasta bordet efter användning, vika bara benen inåt en gång till. Genom att lägga i benen släpper stiftet i mitten automatiskt och du kan vikta bordet i hälften för att lagra det iväg.

Nu är du redo att njuta av ditt DN Fold-Half-bord !! Om du har ytterligare frågor, var god och kontakta vår kundservice på: 1-800-225-3868.