Utomhus Fritids Möbler

- Apr 06, 2018-

Fritidsmöbler

Fritidsmöbler och -tillbehör är typiska exportinriktade industrier i staden. Linhai är det största fritidsprodukter industrin klyftan i Kina. Dess produkter säljs i mer än 120 länder och regioner, varav mer än 90% exporteras till utvecklade länder som Europa och USA.

Nyligen lärde reportern från intervjun att även om stadens fritidsmöbler och -tillbehör fortfarande är huvudsakligen exportorienterade, med uppkomsten av hushållens fritidskultur, är utvecklingen av semesterindustrier som bed and breakfast och bondgård, utemöbler och leveranser i medborgarnas fritidsliv. Med allt fler viktiga funktioner har stadens utåtriktade fritidsmöbler och -tillbehör successivt fått affärsmöjligheter i "kakan" på hemmamarknaden.

Njut av friluftsliv har blivit en alltmer urbana livsstil. Fastighetsutvecklare har under senare år belysat stadsarkitektur eller terrasser och trädgårdar, vilket också har bidragit till den stora efterfrågan på utemöbler. Vid renovering av nya bostäder kommer många medborgare också att lägga till några fritidsaktiviteter i balkongen, arrangera blommor på balkongen, sätta på tebordet, sätta en gungstol.

"Under de senaste två till tre åren har hemmamarknaden vuxit snabbare. Produkter som korgar och rottingstolar kan placeras på balkonger. Försäljningen är bra." Herr Zhu, chef för Luhai Arts and Crafts Sales, Linhai City, presenterade, "Gården på gården också mycket populär, den här konsumentgruppen är en användare av ett lanthus med gård eller gård i hemmet. Vi erbjuder även skräddarsydda tjänster baserad på gårdens storlek. " 4.jpg