Utomhus sportbil med utemöbler

- Mar 30, 2018-

Utomhus sportbil med utemöbler

Sedan början av 2018 har Southeast Motors inlett en "bra start". Den "explosiva modellen" Sydöstra DX3 har utfört modigt. I januari nådde försäljningsvolymen ett genombrott på 13 591 enheter och träffade en ny rekordhög. Samtidigt utövade South East Automotive en gång i produktutformningen och på grundval av att behålla det befintliga produktläget lanserade South East DX3 utomhusversionen.

Konfiguration: Utrustning för utomhusuppgradering, bekväm resa för att få det

Det frivilliga uppgraderingspaketet för utomhussporter är den mest attraktiva höjdpunkten i DX3 utomhusversionen. Speciellt för många utomhus-sportentusiaster är det verkligen en väldigt praktisk och praktisk konfiguration.

Utomhusversionen DX3 stöder det extra bagageutrymmet som inte bara förbättrar den situation där tailboxen är staplad och placerad men ökar också bagageens bärkraft och förbättrar utrymmeutnyttjandegraden genom att packa bagageobjekten ordentligt.

Dessutom är DX3 utomhusversion också frivilligt utfällbara bord och stolar, absolut betraktad som "Gud installerade" utomhusentusiaster hjärta. Med den här utrustningen, oavsett om det är utomhus camping eller picknick, bekvämt och bekvämt. Ännu viktigare är storleken på denna uppsättning officiella kläder 100% samordnad med bagageutrymmet för att lösa problemet med bilägare som inte kan passa i förväg.

1 (3).jpg