Uteplats Möbler För Små Spaces

- Nov 13, 2017-

Uteplats Möbler för små områden:

1

Rensa ditt utrymme

När allt har flyttats ut, ta en titt på vad du har. Din trädgård och uteplats kan innehålla utrymmen som du tidigare hade förbisett. Tänk på vertikalt utrymme, snäva hörn och breda trappor som potentiella områden för inredning.


2

Skissa möjliga layouter

Prova layouter som placerar en grupp utemöbler i ett hörn eller längs en vägg, men försök även de som har större bitar - som en schäslong eller ett bord med picknickbord - utstrålande från ett hörn eller i mitten av rymden.


3

Välj möbler som lagras enkelt

Hängmattor är enkla att lägga upp och ta bort när de inte används. Nackduksbord och stapelstolar erbjuder möjligheter att expandera sittplatser när det behövs.


4

Leta efter Trim Furniture Designs

Istället för en fullständig matsal väljer du ett uteplatsparaply placerat i en viktbaserad bas och klistra in den i ett hörn för att täcka ett litet hopfällbart bord och stolar. En segelskugga tar inte upp någon golvyta och ger all den skugga som gårdens paraplyer gör. Classic Adirondack stolar och ett matchande bord håller en låg profil. En fransk bistro bord har en piedestal bas och medföljande stolar har mager ben, hålla utseendet pared down.


5

Välj lätt och flexibelt stycken

Det är lättare att flytta och lagra korgmöbler än lika stora bitar av lövträ, glas eller metall. Vissa väderplankor, harts- och träbord har vikta bordplattor som kan skjutas mot en vägg.


6

Leta efter bitar som passar underutnyttjade områden

Prova några små avföring runt ett chiminea eller stapelkuddar på breda trappor för avslappnad sittplatser. Använd din uteplats vertikala utrymme genom att fylla en vägg med hängande växter och sätta en rad baklösa avföring längs väggen för ett rustikt utseende.


7

Integrera skugga och ljus

En veranda swing kan komma med egen markis för skydd mot sol eller ljust regn. En bordplatta med en liten eldpit erbjuder bordutrymme plus potentialen för värme, ljus och atmosfär.

ENJOY YOUR LIVING.jpg Välkommen: http://dnoutdoor.com/