Hur man letar efter den perfekta fällning tabellen

- Nov 15, 2017-

När det gäller att köpa ett fällbord är det mycket mer att leta efter än bara en grundläggande struktur med en platt yta, fyra ben och förmågan att vikas platt. Med så många bordstilar och alternativ på marknaden, ibland utvecklas förvirring snabbare än borden! Så vi har minskat några av de bästa funktionerna att överväga för att hjälpa dig att välja det perfekta hopfällbara bordet för dina behov.

Leta efter All-Weather Resistance - Det första du bör tänka på är hur ofta planerar du att använda ditt bord? Planerar du att använda den inifrån, ute eller båda? Fällbara bord används oftast vid tillfällen när extra sittplatser eller en tillfällig arbetsyta är nödvändig. Att använda en är vanligtvis inte "planerad", så det är viktigt att titta på ett bordsskydd mot förväxling och vattenskador. Galvaniserad eller pulverlackerad metall (som det som används på livstidstabeller) kommer att förhindra rostning när den lämnas utomhus. Och leta efter skydd på alla träytor, vatten (eller fuktighet) kan ofta komma mellan vidhäftande skyddskikt och orsaka varvning. Därför är Lifetimes bord gjorda med en solid plastplattform.

Leta efter portabilitetsfunktioner - Hur man får allt som ställs in för en händelse kan ofta vara en av de sista sakerna som beaktas. Inte alla kan lyfta 50-60 kg, och inte alla har en lastbil för att transportera 6 fot eller 8 fot bord. Tänk på bordets vikt och några designfunktioner som ett bärhandtag eller förmågan att vikas i hälften. En invecklad design gör det enkelt att passa flera i bilens bagage. En tabells vikt kommer i stor utsträckning att bero på byggmaterialet. Plocka upp bordet innan du köper det, och fundera på att ha det in och ut ur ditt hem eller kontor. Tar det lite muskler?

Leta efter hållbarhet - Tänk på vad du huvudsakligen vill använda bordet för och se viktvärdet på bordet. Pappershantverk kanske inte kräver så mycket hållbarhet som ett bord på en byggarbetsplats. Två saker att leta efter i blåsgjutna plastbord är typ av plast och tack-offs. Plasttypen ska vara en kraftig plast med hög slagkraft som inte kommer att spricka, chip eller skalla. Livslängd använder högdensitets-polyeten (HDPE), och vi rekommenderar det. Du borde också känna bordets yta. Om det är kalkigt och skapar en vit rester på fingret, kan tillverkaren använda för många tillsatser (som kalcium) i plasten för att sänka kostnaden. Medan kalcium och andra mineraler gör bordet mer styvt, när en tillverkare lägger till för mycket kan det göra bordytan spröd och benägen att spricka. Tack-offs är ett våffelliknande mönster under bordets yta. Detta hjälper blåsgjutna tabeller att vara styva och motstå bulkar. Varje avlyftning stöder bordsytan, så när den träffas med kraft absorberar de påverkan. Ju mer tack-offs och desto snävare avtagningsmönstret desto bättre. Leta även efter duggfria hörn, eftersom vikborden tenderar att lätt släppas när de bärs och sätts upp.

Leta efter säkerhetsfunktioner - Förmodligen är de mest förbisedda funktionerna säkerhetsfunktioner. Det sista du behöver är att ditt bord ska kollapsa medan du använder det! Leta efter en säker låsningsmekanism för bordbenen. Vi rekommenderar en "gravitation" låsring - en ring som glider ner i bordets benram (med naturlig tyngdkraft - så du behöver inte glida det) och låser benen på plats. Detta kommer att förhindra att bordbenen vika när den stöts. Om bordet viks i hälften, leta efter en mekanism som låser bordsskivan när den monteras. Detta kommer att hålla bordet platt medan du arbetar på det, så det börjar inte vikas i mitten när det stöts.

Slutligen, kom ihåg, ett kvalitetshållbart bord med säkerhet och bekvämlighet är ett bättre värde och investering på lång sikt.

http://www.dnoutdoor.com/plastic-table-and-chairs/plastic-tables/dn-heavy-duty-plastic-tables-for-sale-cheap.html