Sätt att använda ett klädbord i multifunktionen

- Jan 30, 2018-

Tio sätt att använda ett fällbord

Folding Table I de flesta moderna bostäder är rymden ett absolut premie. Det betyder att allt som kan erbjuda bra verktyg utan att ta upp för mycket utrymme är en sann gudstjänst. Ett hopfällbart bord passar just den fakturaen, och följderna är tio innovativa sätt där ett sådant bord skulle kunna användas för att göra ditt liv enklare och bättre.

1. Re-introducera familjen måltider

Hushåll som är begränsade i rymden tenderar ofta att göra utan ett matbord eftersom de helt enkelt tar upp för mycket utrymme. Ett hopfällbart bord kan emellertid förvaras när det inte används och sedan snabbt inrättas vid behov. Det betyder att den givande praxisen av en familjemel, där alla familjemedlemmar sitter ihop, kan nu återintroduceras till något hushåll.

2. Spela kort eller kortspel

Perfekt för jul eller annat speciellt tillfälle, kan ett hopbord också användas som yta för att spela ett favoritkort eller kortspel. Stora familje tillfällen skulle trots allt inte vara densamma utan den traditionella uppståndelsen över monopolet. Om det låter lite för stressigt, varför få inte dina kompisar runt och sitta vid ditt hopbord för några händer av poker?

3. Håll en bilstartförsäljning

Kan hjälpa till att spara utrymme i ditt hem på fler sätt än ett, vilket gör det också enkelt att hålla en bilstartförsäljning och bli av med en del av det där rotet. Lätt att glida in i bilen när den är hopfälld, kan bordet snabbt sättas upp på startlokalplatsen och låter dig attraktivt visa dina varor till potentiella köpare.

4. Skapa ett hemkontor

Massor av människor gillar att arbeta hemifrån men har ofta inte en lämplig arbetsyta för att vara effektiv. Ett hopfällbart bord kan dock produceras från sitt lagringsutrymme varje dag och snabbt läggas upp för att ge massor av skrivbordsutrymme för en bärbar dator, pappersarbete och allt annat som kan krävas.

5. Ge ett utrymme för gåvor

En bra finish för att göra något barns födelsedagsfest så lite speciellt, ett hopfällbart bord gör det till ett perfekt presentbord. Tillåter alla gäster att poppa sina godisar till födelsedagspojken eller tjejen på ett ställe, när det är fullt så kommer bordet också att tjäna det dubbla syftet att få rum att se lite mer festligt ut.

6. Lägg till några hemkomfort till en campingresa

Att vara en med naturen är bra och bra, men de allra bästa campingutflykterna är de som kombinerar utomhus med några utvalda hemkomfort. Ett fällbord kan till exempel lätt tas med och tillåter campare att äta sina måltider i komfort snarare än att balansera rätter på sina varv eller sitta på golvet.

7. Spela din del i ett gatubild

Oavsett om det är ett kungligt bröllop eller ett annat liknande speciellt nationellt tillfälle, tenderar de största firandet att generera det helt och hållet brittiska fenomenet som är gata partiet. Med ett hopfällbart bord kan du verkligen komma in i sprutan och hjälpa till med att installera anläggningarna.

8. Öppna din egen ruta (sort av)

Om du håller en fest hemma och vill verkligen imponera på dina gäster, är det en bra idé att ge lite sprit för dem när de kommer fram. Ett roligt och attraktivt sätt att göra det är att ställa in din egen bar genom att placera dina tillgängliga tipplar på ett hopfällbart bord nära vart dina vänner och kära kommer fram.

9. Bättre utrusta din grill

När dina vänner och familj popar runt för en sommargrill, kan ett hopbord vara ovärderligt när de sätts upp i trädgården. Grillgrunder som t.ex. burgerbullar, sallader och såser kan placeras i snabb och lätt räckvidd från grillen och sparar dig eller dina gäster från att behöva ständigt gå in i huset och tillbaka ut igen.

10. Tillverkning av ett strykbräda med makeshift

Om du verkligen är fastspänd för utrymme hemma och inte vill hitta utrymme för både ett bord och en strykbräda, kan ett fällbord tryckas i service som båda. Att bara poppa något värmebeständigt ovanpå bordet betyder trots allt att du kan stryka bort ditt hjärtans innehåll. OK OK kanske det här sträcker det lite, men vi är säkra på att du får idén nu!