Vilka egenskaper ska du leta efter i ett hopfällbart bord?

- Nov 25, 2017-

Det kan tyckas lätt att välja ut ett hopfällbart bord, men du skulle bli förvånad över hur många överväganden det finns. Ett hopfällbart bord är inte detsamma som något annat. Hållbarhet bör vara bland dina främsta problem. Till exempel, en spånskiva vikbord kommer förmodligen bara att hålla dig ett år. Å andra sidan kommer en bra ABS-tabell att kosta fyra gånger så mycket men senast 10 till 15 gånger längre. Vilken är den bättre investeringen?

Medan hållbarhet oftast uttrycks som den viktigaste funktionen, finns det ytterligare aspekter att beakta vid val av ett hopfällbart bord. Här är en omfattande lista:

· Bordsvikt - Tänk på styrkan hos alla dina volontärer som hjälper till att skapa bord, inte bara de starkaste. Du vill inte att någon sätter på ryggen eller skadas annars genom att lyfta bord.

· Benfästningsmetod-En robust benmekanism bör bultas på undersidan av bordet, inte fastsatt av träskruvar. Du kommer ständigt att vikas och utveckla benen, och du vill vara säker på att benen kommer att hålla upp under sådan användning.

· Kant- och hörnkonstruktion - Du tänkte aldrig på den här, eller hur? En kraftig kant hjälper till att bevara bordet. Hörnkonstruktionen av rektangulära tabeller ska vara slagtålig för att förhindra att skador av misstag släpps.

· Enkel underhåll - Om ett bord behöver slipning eller refinishing, glöm det. Bordet du väljer ska kunna motstå fläckar, tåla kontakt med heta föremål och vara lätta att rengöra.

· Tillförlitlighetstestning - Ett bra bord kommer att ha genomförts genom noggranna testprotokoll, vilket säkerställer hållbarhet och lägre ägandekostnader över tiden.

· Kundvagnsalternativ - Du kanske behöver unika lagrings- och kundvagnbehov. Tänk på bredden på dina dörröppningar och förrådsområden och titta på en leverantör med en mängd olika kundvagnsalternativ för att hjälpa dig att utnyttja din anläggning så effektivt som möjligt.

· Garantiens varaktighet och djup - Anmärkningsvärda tillverkare säkerhetskopierar sin produkt med en solid garanti under en lång tid på minst 3 till 15 år eller mer beroende på bordsstil.

· Bredd av linjen - För att dra av de olika händelser som krävts av dagens ledande arenor krävs ett brett utbud av former och storlekar, från justerbara höjda cocktailbord till olika bredder och längder av rektangulära bord och till specialhalv- och kvart-rundor. Ibland kan rätt bord för rätt ansökan vara en helt annan stil och konstruktion från mötesrummet till balsalen eller bankettområdet.