Vilka typer av barns bord och stolar klassificeras enligt material?

- Jul 25, 2017-

1. Massiva träbord och stolar

Bord och stolar av allt virke är massivt trä, inklusive skrivbordet, sidopanelarna är gjorda av rent massivt trä, använder inte någon annan form av träbaserade paneler, rena massivt träbord och stolar på processen och materialkraven är mycket höga , val av massivt trämaterial, torkning, fingerfogar, stavning och andra krav är mycket strikta.

2. Brandtäta Panelbord och stolar

Brandbeständig bräda, även känd som eldfast plåt, det vetenskapliga namnet för värmehärdigt hartsimpregnerat papper med högtryckslaminat, den engelska förkortningen för HPL är ytan dekoration med eldfasta byggmaterial, rik på ytfärg, spannmål och speciella fysikaliska egenskaper, som används ofta i inredning dekoration, möbler, köksskåp, bänkskivor, ytterväggar och andra fält.

3. Plastmöbler

Plaststålbord och stolar i vattendämpningen försämras inte, deformeras inte, bidrar till regelbunden rengöring, för att säkerställa att studenterna använder skrivborden och stolarna rent och städat, det är inte lätt att rengöra klassrumsgolvet.

4. Plastbord och stolar

Plaststolar är väldigt lätta, oavsett om det är mycket bekvämt att avlägsna eller transportera, och den här typen av pall kan staplas ihop, upptar en mycket liten, det är främst dess förvaringsfördelar.