Träportabel kompaktviktning

PORTABLE CONVENIENCE: Denna lätta bordet viks ner i storleken på en resväska, så att du kan ta med dig på farten. SATAR UPP TILL FYRA: Det rymmer upp till fyra personer som gör det till ett utmärkt val för utomhusutflykter med familj och vänner. SMART KONSTRUKTION: Tillverkad av ultralätt material som möjliggör bärbar bekvämlighet och mångsidighet i olika situationer och evenemang, inklusive camping, tailgating, picknick och mycket mer. Även gör ett bra hantverk bord för barnen. MULTI-PURPOSE DESIGN: Vårt bord kan användas för att servera mat, spela spel, bara njuta av landskapet och mycket mer! ENKEL INSTÄLLNING: Samtliga bitar i denna tabell är anslutna för en snabb och enkel uppställning och nedtagningsprocess.
chatta nu

Produktinformation

Produktbeskrivning

Outsunny 4 Person Trä Folding Väska Picnic Bord Set Med Paraply Hål

6.jpg

Vill du göra det en dag att minnas? Lägg till detta bärbara resepartnickbord från Outsunny till din familjs samling för att göra installation, transport och lagring av en bris. Det viks ner till en resväska, så det är en snap att ta med dig på farten. Du kommer att uppskatta det inbyggda paraplyhålet som gör att du kan ge nyans på speciella soliga dagar eller som en snygg touch under hela året. Det är praktiskt för någon aktivitet, oavsett om du är ute på camping, spenderar en dag tillsammans i parken eller tar en bit att äta utomhus. Det gör till och med ett bra spel- eller hantverksbord för barnen. När du är klar, viks bordet helt enkelt tillbaka i den kompakta koffertväska, så det är lätt att packa bort till din nästa roliga aktivitet eller händelse.

bärbart handtag

på väg design

utomhus familjen roligt

enkel inställningsprocess

Bärbar design med handtag

Den här kompakta utomhushallen picknickbordet från Outsunny viks ner till storleken på en resväska så att du kan ta med dig på farten.

On-The-Go Style sittplatser

Funktioner med plats för upp till fyra personer att sitta bekvämt när du äter eller spenderar tid med vänner och familj i alla utomhusscenarier.

Utomhus Family Fun

Ett fantastiskt val för utomhusaktiviteter som picknick, camping, grill, parker och stranden. Gör också ett bra hantverk och aktivitetsbord för barnen.

Enkel uppställningsprocess

Alla styckena på detta utomhusbord och stolsset är anslutna vilket ger en snabb och enkel inställning och rivningsprocess.

funktioner

Funktioner


 • Lätt picknickbord viker ner till storleken på en resväska

 • Sitter fyra personer bekvämt upp till 220 kg. per stol

 • Trästopp med paraplyhål och aluminiumlegeringsram

 • Snabb vikning design för enkel uppställning och nedtagning

 • Perfekt för utomhus picknick, parker, camping, grill, och mycket mer


specifikationer

Specifikationer


 • Material: Trä, Aluminium, Plast

 • Tabletop Mått: 85,5 L x 72,5 W x 67 H CM

 • Vikta dimensioner: 85,5 L x 11,2 W x 36 H CM

 • Sitsmått: 27 L x 27 W x 40,5 H CM

 • Paraplyhål Diameter: 0,5 "

 • Tabellviktkapacitet: 30 kg

 • Sittviktskapacitet: 100 kg


Förfrågning